verslaafd angst faalangst examenvrees pleinvrees dieren

Verslaafd. De vele gezichten van verslaving, ben ik verslaafd aan werk?

Verslaafd zijn heeft vele gezichten.

verander nu therapeutisch hypnose

Het lijkt voor velen een ‘ver van mijn bed’ verhaal. Maar is dat werkelijk zo? Bij verslaving denk je al snel aan drugs of alcohol maar je kunt op vele manieren verslaafd zijn waarbij je in de eerste instantie niet zo bij stil staat.

Je kunt verslaafd zijn aan stoffen maar ook verslaafd aan gedrag en juist dat laatste is veel minder zichtbaar maar zorgt vaak voor enorme problemen. Voorbeelden van verslaafd zijn in gedrag zijn gameverslaving, sexverslaving, gokverslaving en misschien de best verstopte zijn eet- en werkverslaving.

Maar hoe zit dat dan met werk verslaafd? Ben je perfectionistisch? Gaat je werk ten koste van familie en/of relaties? Controleer je zelfs op vakantie je zakelijke email? dan ben je misschien wel werk verslaafd.

Hoe blij is je werkgever met de werknemer die altijd extra uren maakt? Of met de werknemer die juist extra zijn of haar best doet? Hoe lekker voelt het om continue de controle te hebben? Dat je alles kunt sturen zoals je dat wilt. Het schouderklopje en lovende woorden; ja daar word je toch ook gewoon blij van! Je voelt je gezien en gewaardeerd.

Natuurlijk ben je dagelijks bezig met je werk en vindt het lastig om het in het weekend of zelfs op vakantie je werk los te laten. Je laadt niet meer op en een burn out loert om de hoek.

Maar hoe doorbreek je die patronen wanneer je merkt dat dit niet meer werkt voor je?

Er is altijd een keuze ook al lijkt het nog zo lastig.

Hypnotherapie helpt je om betere keuzes te maken. Ook kun je kiezen voor een uitgebreide eenmalige sessie om de patronen te doorbreken. Je weet zelf het beste wat er bij jou past.

www.verandernu.nl

Bijgaand een artikel waarbij iemand zich afvraagt of hij of zij inderdaad werkverslaafde is.

Wellicht interessant om te lezen.

Hoe kom ik van mijn werkverslaving af?

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt