Angst maakt uw wereld kleiner

2017 11 22 18.11.05 e1562316939666

Hypnose kan ervoor zorgen dat u stopt met overmatig  zorgen maken waardoor uw leven kapotgaat

Kent u dat ook, een gevoel van angst terwijl het nergens voor nodig is?

Hebben uw angsten u onder controle, soms, vaak of misschien wel altijd?

OVERWIN ANGSTIG EN BANG ZIJN

Dat is echt een heel naar gevoel en misschien wordt het zelfs paniek.

Hartkloppingen, zweten, beklemmend gevoel op de borst, nergens anders meer aan kunnen denken, een steen op uw maag en u begint te zweten. U krijgt de gedachten niet onder controle, kunt niet meer nadenken. Uw gedachten vliegen alle kanten op en vaak weet u dat het niet klopt en toch gebeurt het.

U wilt niets liever dan hiervan verlost te worden maar hoe?

Weglopen? Maar waarheen dan?

U weet zeker dat er iets vreselijks gaat gebeuren….

Angst heeft een nut, toch?

Op zich is angst zinvol, om u veilig te houden. 

Vroeger als er een beer op de weg stond hoefde u niet na te denken maar vluchtte u om te overleven maar in onze huidige tijd heeft u dat niet nodig want er zijn hier in Nederland geen beren in de natuur.

Angst is om u te stimuleren om onmiddellijk, direct, instinctief en levensreddende actie te ondernemen.

Als u echt in gevaar bent, dan is angst handig inderdaad.

Kunt u ook bang zijn terwijl u weet dat u veilig bent?

Natuurlijk maar is het zinvol? 

Wanneer u niet op het punt staat om gedood te worden of aangereden door een vrachtwagen wat heeft u dan aan die angst? Helemaal niets….

Waarschijnlijk heeft u een rustige en normale omgeving met liefdevolle mensen. Geen enkele aanleiding voor die angsten of zelfs paniek.

Waar komt het dan vandaan?
Wanneer angst een gewoonte is geworden en uw leven gaat beheersen. 

Kunt u ook bang zijn terwijl u weet dat u veilig bent?

Gek genoeg kan bang zijn een gewoonte zijn of worden. Ergens in uw verleden bent u geprogrammeerd met een reden die toen zinvol was. Maar als het u in het huidige leven gaat tegenwerken en dagelijks uw leven negatief beïnvloed dat is het de hoogste tijd om het aan te pakken.

Angst voedt zichzelf wanneer u het niet aanpakt en zal dus alleen maar erger worden. Zelfs uw leven compleet overnemen behoort tot de mogelijkheden. U zult zich gevangen voelen.

Hypnose kan de gewoonte van angst voorgoed doorbreken

U hoeft niet langer in onnodige angst te leven. Overwin uw angst met hypnosetherapie in ca. 4 sessies/afspraken. 

Open uw eigen kooi weer en voel u vrij met alle vertrouwen en blije gedachten die erbij horen.

Tijdens de sessie zult u genieten en bemerk dat: 

– Het voelt alsof die zware rugzak die u met u meesleept lichter wordt.

– Er een last van uw schouders valt

– Emotionele controle kunt hervatten

– Meer ontspannen in het leven staat

– Leer hoe u uwzelf kunt herpakken in stresssituaties 


Boek nu uw therapiesessie en ga vol vertrouwen verder met leven.

ANGSTEN EN FOBIEËN OVERWINNEN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

U hoeft niet met angsten of fobieën te leven. Dat heb ik als hypnotherapeut al meermaals bewezen. U kunt ze echt permanent overwinnen.

Neem vandaag nog contact met ons op en  maak meteen een afspraak (kies voor een beoordeling afspraak). Het gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wacht niet langer, en neem het heft vandaag nog in eigen handen en kom eindelijk van uw angsten af.

Onredelijke angsten en fobieën oplossen door hypnose

Angst is een gezonde, natuurlijke reactie op gevaar. Wanneer u oog in oog zou staan, in een levensbedreigende situatie dan brengt angst uw lichaam in de juiste staat om te vluchten óf te vechten. Wanneer angst echter geen reactie is op daadwerkelijk gevaar kan het normaal functioneren in de weg staan. In zijn meest extreme vorm, waarbij de angst verlammend kan werken, spreken we ook wel over fobieën. Hoewel er weleens gekscherend over fobieën gesproken wordt, zijn fobieën een veelvoorkomend probleem waar vele mensen uit alle lagen van de bevolking worstelen. Gelukkig is het ook zeer goed mogelijk om onredelijke angsten en fobieën te overwinnen. Verschillende onderzoeken wijzen hypnose bovendien aan als één van de meest effectieve manieren om permanent fobieën of angstaanvallen te overwinnen.

Wanneer u hulp nodig heeft met angsten, fobieën of paniekaanvallen kan hypnose en hypnotherapie u helpen. Wij worden heel vaak ingeschakeld voor angsten, fobieën en paniekaanvallen in onze praktijk.

Een van de vaak voorkomende angsten staat bekend als sociale angst. Dit is een angst om beoordeeld, afgewezen, bekritiseerd, uitgelachen of vernederd te worden door anderen. Zoals bijvoorbeeld bij angst voor spreken in het openbaar.

Buiten sociale angst zie ik ook veel algemene angsten, mensen die angst hebben, vrijwel constant aanwezig zonder logische oorzaak. Een gespannen of gejaagd gevoel zonder te weten waarom. 

Wat zijn de tekenen dat u aan een fobie of angststoornis lijdt

Wanneer je aan een fobie of angststoornis lijdt uit zich dit op verschillende manieren:

  • Hartkloppingen
  • Nergens anders aan kunnen denken
  • Zweten
  • Trillen
  • Misselijk
  • Hoofdpijn
  • Niet uit je woorden kunnen komen

Verschillende soorten fobieën

Enkele van de meest voorkomende fobieën zijn een onredelijke, of zelfs verlammende angst voor spinnen, vliegangst of kleine ruimtes. Het is een angst voor een specifiek voorwerp of situatie welke ontsaan is ergens in de jonge jaren en met de jaren alleen maar groeit en groter en groter wordt. 

Sociale angsten

Sociale angsten of een sociale fobie is een extreme angst en ongemakkelijkheid in sociale situaties. U denkt voortdurend dat anderen naar u kijken, u voelt zich bekenen en daarnaast dat anderen u beoordelen. Dat kan zijn op uiterlijk of hetgeen wat u doet of zegt.

Het daarop volgende gedrag is onredelijk, geen controle over de eigen gevoelens of zelfs gedrag.

Sociale angsten kunnen zowel voorkomen in een specifieke sociale situatie, zoals op verjaardagen of kan zich voordoen in alle situaties waarbij je met anderen in contact komt. Het komt meestal voort uit situaties of gebeurtenissen die zich in de kinderjaren hebben voorgedaan.

Oorzaken van angsten of fobieën

Angsten en fobieën beginnen over het algemeen vroeg in het leven en kunnen zich om verschillende redenen voordoen. Hoewel er signalen zijn dat een gevoeligheid voor onredelijke angsten in families voorkomt, is het niet duidelijk of dit een gevolg is van erfelijkheid of aangeleerd gedrag. Het kan zo zijn dat een kind een fobie bij een volwassene observeert en overneemt. Onder het mom van ‘het zit in de familie’ denk je dat je er niets aan kunt doen. Maar dat in niet waar.

Met behulp van hypnose kunnen we in het onderbewustzijn op zoek gaan naar de oorzaak van uw specifieke angst of fobie en vervolgens tot een oplossing komen.

FOBIEËN EN ANGSTEN BEHANDELEN MET HYPNOSE

Hypnose of hypnotherapie kunnen een heel waardevol middel zijn om blijvend fobieën en angsten te behandelen. Maar er zijn ook megelijkheden om zonder hypn ose te werken in omze praktijk. Waar in veel andere therapieën veelal wordt gewerkt met blootstelling aan de bron van de angst, kiezen we met hypnose ervoor om dat niet te doen. Dit is da nook veel minder stressvol, vriendelijker, sneller en effectiever voor u als client.

Door middel van hypnotherapie achterhalen we de onderliggende oorzaak van de angst of fobie en werken we met het onderbewustzijn om dit probleem op te lossen. Ook nemen we het ‘oude’ programma met bijbehorende onwenselijke gedragspatronen weg en vervangen we deze door gedragspatronen die u in staat stellen om de bron van uw angsten op een kalme, positieve en constructieve manier onder ogen te komen.

Fobieën, angstaanvallen en onredelijke angsten zijn per definitie bijzonder geschikt voor deze wijze van behandeling. Je weet immers dat het niet echt is alleen het voelt zo anders. Het zit in het onderbewustzijn.

Angst en fobieën overwinnen zonder medicatie

Hoewel hypnose en hypnotherapie geen wondermiddel is of misschien toch eigenlijk wel een beetje, zijn angstaanvallen en fobieën in de meeste gevallen blijvend op te lossen door middel van onze behandeling.

Overwin uw angst of fobie met hypnose & hypnotherapie

Worstelt u met angsten of fobieën? Dan is hypnose een bewezen effectieve behandelmethode. Een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert: in veel gevallen merken cliënten na een enkele behandeling al een behoorlijke verbetering. U zult zekerder door het leven gaan.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vrij van onredelijke angsten, fobieën en angstaanvallen. Maak meteen uw afspraak, kies voor een beoordelingssessie en wij bespreken vooraf de mogelijkheden en het financiele Plaatje met u. U zult merken dat de angsten of fobieën waar u al zo lang mee worstelt geen vastgesteld feit zijn en dat een leven zonder angsten niet enkel mogelijk, maar ook bereikbaar is.

Meer weten over angst overwinnen met hypnose!

De eerste stap heeft u al gezet; u bent op zoek gegaan naar een oplossing voor uw probleem en wilt uw angst overwinnen. Laat ons u nu helpen om die strijd aan te gaan en te winnen. Boek rechtstreeks uw afspraken in en we gaan zo snel mogelijk met u aan de slag.

CONTACT MAAK AFSPRAAK