Stoppen met roken Belinda Bijlsma hypnotherapie verandernu.nl

Roken. Een van de schadelijkse gewoonten die u als mens kunt hebben. Schadelijk voor uzelf maar ook voor de omgeving. Iedereen weet het eigenlijk wel maar toch doen we het. Dat is best gek. Zouden de huidige rokers niet geloven dat het daadwerkelijk enorme schade aan richt, of zou het iets anders kunnen zijn? Overal lees en hoort men dat stoppen met roken moeilijk is. Er is een miljarden industrie die zich ermee bezig houdt zoals nicotinekauwgom, pleisters, e-sigaretten etc. Er is dus geen reden waarom stoppen met roken zo lastig is.

Stoppen met roken is te doen voor een korte tijd en vervolgens ontstaat er een niet te houden drang.

Wist u dat stoppen met roken dmv hypnose mogelijk en zelfs makkelijk kan zijn?

Na 1 enkele sessie bent u al een niet roker, en af en toe is er nog een tweede sessie nodig. U zult zich verlost voelen.

Dus waarom wachten op het juiste moment? Verander Nu en plan nu nog online een afspraak in bij Belinda Bijlsma.

Waarom zou je stoppen met roken?

-U bespaard € 4051,50  per jaar op basis van 1 pakje sigaretten van 11,10 euro per dag (prijs per 1-4-2024) In geval van 3 pakjes shag per week heeft u een besparing van 3840,72 euro.

In 2024 (per 1-4) liggen de sigarettenprijzen in Nederland op € 11,10. Het gaat dan om een pakje sigaretten van 20 stuks (Marlboro, Camel, Kent). Let op want afwijkende smaken zijn soms duurder. Voor een pakje shag (tabak) betaal je ruim € 24  

-Ieder jaar komen er volgens het RIVM in Nederland 53.000 COPD patienten bij en in 80-90% van de gevallen is roken de oorzaak.

-Heroïne heeft ca 30 doden per jaar, cocaïne ca 20 doden per jaar en roken heeft ca 20.000 doden per jaar (bron radar NPO1 / 11-12-2018).

-Ieder jaar worden honderden kinderen opgenomen in ziekenhuizen met aandoeningen welke herleidbaar zijn naar rookgedrag van ouders of directe omgeving.

Wat zit er tegenwoordig in een sigaret?

Vroeger was een sigaret niets meer dan tabak en papier maar tegenwoordig worden er vele chemicaliën toegevoegd om er voor te zorgen dat de behoefte om te roken steeds sterker wordt, dit naast de nicotine, teer en koolstof monoxide.

Enkele risico’s van roken

Vele gezondheidsaandoeningen worden sterk beinvloed door roken en niet alleen voor jezelf maar ook voor je directe omgeving, enkele voorbeelden hiervan zijn:

-Onvruchtbaarheid.

-Kanker bijvoorbeeld longkanker, mondkanker, keelkanker.

-Tandvleesproblemen.

-Sexuele problemen door slechte doorbloeding.

-Hart en vaatziekten.

Maar er is ook goed nieuws:

Wanneer u serieus bent en nu een afspraak plant dan nemen de kansen op deze aandoeningen al na 1 week ruimschoots af.

Na 1 jaar ben je al bijna net zo gezond als een doorsnee niet-roker dus het is nog niet te laat.

 (meer info over stoppen met roken op wikipedia)

Wil je hulp om te stoppen met roken?

Twijfelt u nog? Boek dan online een ‘intake’ en maak kennis met Belinda Bijlsma. Zij zal de mogelijkheden met u doornemen.

Wilt u garantie? Ook dat is mogelijk, bespreek uw wens in de intake.

Stop met roken, nu!

Naast een onmiddellijke verbetering van uw gezondheid, bespaart u bij een pakje sigaretten per dag €11,10,  een bedrag van €4051,- per jaar wanneer u niet meer rookt! Geen excuses meer, geen slappe pogingen en stop nu. Verander Nu.

Laden...