img 0726

Spooky en duur?

Veel mensen denken en zeggen dat hypnose duur en oplichting is. En in eerste instantie lijkt het misschien spooky, denk aan Rasti Rostelli die overigens ook gewoon Ronald heet.

Maar ik nodig je uit om onderstaand te lezen en laat je verbazen.

Ongrijpbaar

Laten we beginnen dat hypnose oplichting zou zijn. Ik snap het helemaal hoor en ik ben ook ooit naar een show geweest wat ik best wel spannend vond. Achteraf dacht ik zelfs dat het niet waar kón zijn.

Het feit dat hypnose ingezet wordt als therapie is relatief onbekend hoewel de hypnotherapie wel een duidelijke opmars maakt. Het is volkomen veilig, effectief en efficiënt. Bij mij in de praktijk worden de meeste issues in slechts 4 sessies opgelost. Dat is iets waar veel mensen van dromen. Maar is het dan werkelijk zo simpel? Het antwoord op deze vraag is JA! Het enige wat belangrijk is is dat je wel echt heel graag ervan af wilt. Geloven in hypnose? Dat is nergens voor nodig.

Duur

Mensen kijken vaak maar naar 1 ding en dat is de prijs van een sessie. Zodra ze dat zien klikken ze vaak weg of zoeken naar alternatieven. Maar kijk eens naar de slagingspercentages en hoeveel consulten je nodig zou hebben, juist dáár zit het in. Steeds meer mensen lezen recensies gelukkig en komen erachter dat het dus wel degelijk werkt.

Garantie

Ook krijg ik vaak de vraag of ik garantie geef, vooral onder de stoppen met rokers. Het antwoord hierop is nee. Roken blijft een keuze en ik ga niet met je mee naar huis om als een politieagent op te letten. Het enige dat ik doe is, ervoor zorgen dat het je makkelijker afgaat om te stoppen met roken, je veel minder of vaak zelfs helemaal geen ontwenningsverschijnselen hebt. En krijg je garantie bij nicotinepleisters of Champix? Of wanneer je naar de dokter gaat voor een klacht en je krijgt medicatie voorgeschreven die je overigens steeds vaker gewoon zelf mag betalen. Krijg je dan garantie? Werkt het niet krijg je andere pillen die je ook weer betaald en waarom? Omdat je de dokter vertrouwt. Je denkt er geeneens over na……

Het is heel eenvoudig; wat heb je ervoor over om definitief van je probleem af te komen? Wil je eindelijk een leven waarin je je bevrijd zult voelen waar je al zó lang mee worstelt? Je niet langer rekening hoeft te houden met je beperking? Eindelijk genieten zoals zo velen.

Kan ik wel in hypnose?

Die vraag krijg ik ook heel vaak. Natuurlijk kun je dat mits je jezelf kunt overgeven aan mij en dat is natuurlijk heel persoonlijk. Dát is de reden dat ik altijd een intake adviseer. Misschien vind je mij wel heel stom 😉

En nadat al je wensen en klachten zijn besproken kom ik met een advies en een prijsopgave. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Twijfel

Twijfel je nog? Ik snap het; het is nog zo relatief onbekend maar met hypnose kun je werkelijk geweldige dingen bereiken. Ik kan je helpen met elk probleem. Langzaam maar zeker wordt het steeds meer ingezet zelfs in ziekenhuizen.

Ik ben opgeleid door Dave Elman, de zoon van de grondlegger van directe hypnose. Hij was degene die in de tijd dat er nog geen anesthesie bestond, hypnose gebruikte zodat artsen en tandartsen hun werk konden doen. Google maar eens…..Fijne dag!

Liefs Belinda.

Laden...