Finger face with a question

Wat is nu eigenlijk hypnotherapie en hypnose en wat doet hypnotherapie?

Veel mensen vragen zich af wat hypnotherapie en hypnose is en hoe het in zijn werk gaat. Hypnose of hypnotherapie is een kortdurende zeer efficiënte en effectieve methode om in balans te komen.

Maar wat is nu eigenlijk hypnose en hypnotherapie?

Er bestaat nog altijd veel verwarring over hypnose en veel mensen hebben een totaal verkeerd beeld ervan.

Men denkt dat de gehypnotiseerde niets meer meemaakt of dat hij of zij dingen vertelt of doet die men niet wilt.
Dit is flauwekul. Zonder bereidheid is er geen hypnose, nooit! Ik kan u niets laten doen wat u niet wilt. Daarom maken we hier van te voren duidelijke afspraken over zodat u zich veilig en vertrouwd voelt.

verander nu afvallen stoppen met roken migraine angsten hoe verander ik mijn levenkopie

Als all-round hypnotherapeut en hypnotiseur heb ik de mogelijkheid om de belemmerende en/of beperkende overtuigingen, die u beperken maar ook ongewenst gedrag of emoties veroorzaken, om te buigen.

Wilt u stoppen met slappe pogingen om af te vallen, te stoppen met roken etc en ‘goede’ voornemens?

Een sterk fundament leggen zodat u kunt bouwen naar de beste versie van uzelf? De oplossing ligt in mindset en de afstemming met het gevoel. Vaak weet u het wel maar voelt het anders. U kunt eenvoudig, stap voor stap, uw leefstijl veranderen zonder zorgen over een terugval. Bouwen op de beste versie van uzelf met een lichaam dat u verdient. Verlost zijn van het eeuwige (Kl)jojo-en tot de beste versie van uzelf te komen.

Verander nu!

Werkwijze

U kunt online een afspraak maken voor een intake, dat is het snelste en gemakkelijkste. Dan kunt u met mij persoonlijk bespreken wat de klacht is en wat de mogelijkheden zijn met hypnotherapie of hypnose. Kies in dat geval voor de optie ‘beoordeling consult’ in de bookingstool. De kosten hiervan bedragen eenmalig 75 euro. Er volgt een iDeal link en u betaalt de afspraak van te voren. Tijdens de intake zal ik uitleggen hoe de hypnose en hypnotherapie werkt en ga ik samen met u op zoek naar dat wat u nodig heeft. Dat is namelijk voor iedereen anders. Ik schrijf het scipt voor de hypnose of hypnotherapie ter plaatse en helemaal gericht op uw persoon.

Is de afspraak urgent? Bel (het liefst na 17 uur) of app (want dat kan altijd) voor de mogelijkheden op zeer korte termijn.

Wanneer het lastig is om naar Leiden te komen dan kunt u mij bellen (liefst na 17 uur) of app (want dat kan altijd) mij voor de mogelijkheden tot huisbezoek, dit is vaak zonder extra kosten wanneer het in mijn regio is.

 

Vervolgens in de eerste echte afspraak doen we de hypnose of hypnotherapie. Voor gecompliceerdere klachten zijn er meestal maximaal 4 afspraken in totaal nodig. Hypnotherapie en hypnose geven zeer snel resultaat. Boek hiervoor ‘vervolg afspraak’ de bookingstool op de contact pagina. De kosten hiervoor zijn 100 euro per keer.

Wanneer u een super drukke agenda heeft dan is het ook mogelijk om alles in 1 enkele afspraak te doen, effectief en efficient! Kies dan ‘verander nu sessie’ de bookingstool op de contact pagina. De kosten hiervoor zijn 195 euro. Deze is echter niet voor alle gevallen passend, overleg daarom eerst bij voorkeur via de app of email. Deze manier is wel uitermate geschikt om te stoppen met roken. Voor stoppen met roken ben ik ervaringsdeskundige en heb ik een heel hoog slagingspercentage. Ik weet precies wat u doormaakt en ook wat u nodig heeft. Bespreek uw wensen in een intake en kom niet voor verassingen te staan. Bovendien is het geheel vrijblijvend.

Gefeliciteerd, vandaag is uw nieuwe start!

Wat kost hypnotherapie?

Intake € 75,- 

Behandeling regulier € 110,-

Verandernu consult, in 1 enkele intensieve afspraak stoppen met roken € 250,-

Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Laden...