Hypnotherapie en hypnose als behandeling bij PTSS

2017 11 22 18.19.08

Heeft u een schokkende of nare ervaring achter de rug dan kan het zijn dat u PTSS hebt ontwikkeld. De lichamelijke en geestelijke klachten die bij PTSS ontstaan kunnen zo heftig zijn dat u niet meer normaal kunt functioneren. Doe er iets aan en kies voor behandeling middels hypnose of hypnotherapie bij Belinda Bijlsma.

Wanneer u een schokkende ervaring hebt gehad en/of een ernstig trauma hebt, wilt u het liefst deze ervaring zo snel mogelijk achter u laten. Heeft u door deze ervaring of dit trauma PTSS ontwikkeld dan zult u dit trauma steeds weer (het)beleven. Uiteindelijk zult u er alles aan doen om situaties te vermijden waarin deze gevoelens van bijvoorbeeld angst of verdriet opgeroepen worden. Uw wereld wordt steeds kleiner en omdat uw leven beheerst wordt door ongewenste emoties, zult u in het dagelijks functioneren worden belemmerd. Accepteer dit niet en kies niet voor een leven waarbij het continu draait om het trauma. Boek snel een afspraak op de website van Belinda Bijlsma en kies voor de voordelen van hypnotherapie.

Elimineren van ongewenst gedrag en emoties

Hypnotherapie is een geweldige manier om de kracht van het brein te laten zien. Deze vorm van therapie heeft niets met zweverig gedoe te maken, het mag zich met recht een wetenschap noemen. Hypnose wordt dan ook steeds meer toegepast in ziekenhuizen, met succes. Tijdens mijn behandelingen is er focus en wanneer u in deze focus zit, ga ik aan de slag met het onderbewuste. Op deze manier buig ik ongewenste gedrag of emoties om naar gedrag of emoties die wel wenselijk zijn.

Effectief en efficiënt

Vaak zijn behandelingen bij een therapeut enorm tijdrovend. Behandeling na behandeling na behandeling en het is maar afwachten wanneer u effect merkt. Het kost allerlei geregel op het werk of zelfs verlofdagen en alleen dat maakt dat u minder snel uw PTSS zult laten behandelen. Door de hoge drempel worden de klachten steeds erger en uw wereld steeds kleiner. Hypnotherapie via Belinda Bijlsma is snel en effectief. Na de eerste behandeling heeft u al resultaat en vaak is er ook niet meer dan 4 behandelingen nodig voor blijvend resultaat.

PTSS laten behandelen

Het is tijd om het trauma te verbannen naar het meest verre en donkere hoekje van uw herinneringen. Het is tijd om weer (een deel van) de oude ik te worden. Neem contact op met Belinda Bijlsma voor hypnotherapie en boek de afspraak via de website.

Laden...