ONDERSTEUNING BIJ DEPRESSIE MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

verander-nu-stoppen-met-roken-afvallen-migraine-angsten-hoe-verander-ik-mijn-leven
  • In slechts vier sessies
  • Resultaat vanaf eerste sessie
  • Slechts € 110,- per sessie

MAAK AFSPRAAK

Hulp bij depressieve gevoelens  en depressie met hypnose en hypnotherapie door Belinda Bijlsma

Hypnotherapie is nooit vervanging van of voor medische hulpverlening. Hypnotherapie bij depressie is een ondersteunende hulp en werkt het beste in overleg met uw behandelend arts. Bij aanvragen ga ik er altijd van uit dat u dit al heeft overlegd met uw behandelend arts. Wij stellen geen diagnoses.

Wanneer u in een depressie zit, zit u, om het maar zachtjes uit te drukken, niet zo lekker in uw vel. Mensen die hier niet bewust van zijn, of ervaring mee hebben kunnen er nog wel eens lacherig over doen. Vaak is dat pure onwetendheid want depressie heeft echt een ontzettende negatieve impact of uw dagelijk functioneren. Het kan er zelfs toe leiden dat u helemaal niet meer functioneert in het dagelijks leven.

Zelf uit uw depressie komen is zwaar en bovendien kost het erg veel tijd. U heeft er veel wilskracht en doorzettingsvermogen voor nodig en dat is nu juist wat erg lastig is of zelfs ontbreekt wanneer u in een depressie zit.

Wellicht slikt u medicatie maar de combinatie van de reguliere behandelingen in combinatie met hypnotherapie, daar is helaas nog niet zoveel over bekend in de reguliere geneeskunde. En dat is gek want hypnotherapie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Het is vaak ontzettend succesvol en u bent en blijft veel sneller in herstel.

Wat houdt een depressie nu eigenlijk in?

Voordat u ergens aan begint is het goed om te weten wat de depressie nu eigelijk is. Want hoe kunt u ergens hulp voor vragen terwijl u nog niet weet wat u eigenlijk mankeert? Een depressie is eigenlijk niets meer of minder dan een hele nare gemoedstoestand met een gevoel van desinteresse en/of lusteloosheid. Voornamelijk vervelend voor uzelf maar zeker ook voor uw omgeving. Daarnaast kunt u ook nog eens flink somber zijn en nergens meer van kunnen genieten waar u voorheen wel heel blij van werd. Voorheen haalde u zelfs energie uit bepaalde dingen waar u nu totaal geen zin meer in hebt.

Symtomen van depressie

U kent het wel, gewoon een periode in uw leven dat het allemaal even niet zo lekker loopt en zeker dat dingen helemaal niet gaan zoals u het graag zou willen. Wellicht heeft u problemen op uw werk of in uw relatie of misschien nog wel erger; uw gezondheid laat u in de steek. U bent moe, meer dan anders en voelt u zelfs lusteloos. U bent dan natuurlijk niet meteen depressief maar het is wel de bedoeling dat u in zulke periodes uzelf serieus neemt.

Depressieve voorbeelden zijn:

  • U bent emotioneel. meer dan anders en  er hoeft maar iets te gebeuren of u schiet vol. Tegen houden lukt op zo’n moment niet meer 
  • Terugvallen in oude gewoontes zoals verslaving, denk dan aan roken, drinken of sex en dan meer dan anders.
  • U voelt overal opeens pijntjes die niet te herleiden zijn. 
  • ’s Morgens komt u uitgeput uit bed terwijl u er echt de hele nacht ingelegen hebt. U hebt voor uw idee goed of helemaal niet geslapen. Opstaan heeft u helemaal geen zin in op dat moment.

Maar u kunt ook last hebben van eetbuien, u kunt niet stoppen en voelt uzelf onverzadigbaar. Het resultaat is dat u aankomt en overtollige kilo’s meesleept waardoor u nog lustelozer kunt worden.

Hoe kan hypnose ondersteunen bij uw depressie?

Dat hypnose geen onzin is dat weten we inmiddels allemaal wel. Het is een wetenschap die zich al meermaals bewezen heeft. In 80% van de gevallen werkt hypnose super goed. Praktijk voor therapeutisch hypnose Verander Nu heeft ervaring met het behandelen van depressie en heeft maar 1 doel voor ogen en dat is uw plezier in het dagelijks leven terug geven. Afscheid nemen van de gevoelens die uw depressie veroorzaken en het negatieve omzetten naar positiviteit.

Hierdoor gaat ook voor u de zon weer schijnen en vaak in slechts 4 sessies.

Ondersteuning door hypnose bij een depressie

Zoals eerder op de site geschreven zijn er meerdere behandelingen nodig om een depressie te behandelen. Denk hieraan aan de reguliere behandelingen, medicatie of lichttherapie. Wat minder bekend is onder de mensen is dat hypnotherapie een hele krachtige ondersteuning kan zijn die zeker meer aandacht verdient. Ondersteuning bij depressie door hypnotherapie.

Wilt u meer weten over de behandeling van depressieve met hypnose?

Wilt u meer weten of toelichting door een behandelend hypnotherapeut of heeft u vragen over de tarieven? Dan biedt ik u de mogelijkheid om een beoordeling consult te boeken tegen het zeer gereduceerde tarief van slechts 75 euro.

CONTACT MAAK AFSPRAAK

Waarom verander nu in Leiden?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig want Praktijk verander Nu heeft oprechte zorg voor, en interesse in, álle cliënten. U bent hier geen nummer, maar iemand met een naam, een verhaal en een levenservaring zoals geen ander. En dat stukje is juist heel waardevol voor iemand die depressief is. In verreweg de meeste gevallen volstaan vier sessies om  veranderingen teweeg te brengen in uw onbewust brein.

In de praktijk pakken we het hele spectrum aan, niet alleen de depressie zelf maar ook de achterliggende problematiek. Op deze manier is herstel duurzaam.

Dus kom nu in actie en maak een afspraak voor een beoordeling consult! Maak kennis met deze methode en het verplicht u tot niets.

Makkelijker gezegd dan gedaan zult u denken wanneer u in depressie zit en dit leest. Maar daarnaast weet u ook wel dat u niet zo door kunt gaan, er moet nu daadwerkelijk iets veranderen anders was u niet op deze pagina gekomen. Stelt u eens voor hoe het zou zijn om weer normaler te kunnen functioneren. Dat u weer liefde en energie voelt net als voorheen. Maar ook hoe het voor uw omgeving zal zijn, de mensen om u heen die u liefhebben en al een tijd missen.

Wacht niet langer, neem contact op. U kunt ook meteen de afspraak inplannen. Hypnotherapie is voor iedereen mogelijk en vindt plaats in een ontspannen sfeer. Geef u over aan  een gediplomeerde, kundige en ervaren hypnotherapeut.

Maak nu een afspraak naar de ondersteuning van uw depressie!

Laden...