Hypnotherapie bij Belinda Bijlsma als ondersteuning bij rouwverwerking

Het verlies van een dierbare brengt veel verdriet met zich mee. U heeft een (groot) deel van uw leven met iemand doorgemaakt waar u plots afscheid van moet nemen. Merkt u dat u moeite heeft met de rouwverwerking en zit u vast in het verdriet, schakel dan Belinda Bijlsma in voor hypnotherapie.

2017 11 22 18.28.42 e1562318598644

Wellicht heeft er een andere gebeurtenis plaatsgevonden waardoor geluk heeft plaatsgemaakt voor verdriet? Een tijd van rouw is heel normaal, maar merkt u dat u er niet meer uitkomt, dan is het nu tijd om het geluk terug te vinden of om op zijn minst het verdriet een plekje te geven. Voor ondersteuning bij rouwverwerking door hypnotherapie bent u bij Belinda Bijlsma aan het juiste adres.

Verdriet mag niet definitief de overhand hebben

Geluk en verdriet staan dicht bij elkaar en zijn emoties die onderdeel uitmaken van ons leven. Normaal gesproken weet u altijd een manier te vinden om om te gaan met verdriet. Toch zijn de ervaringen in ons leven die verdriet veroorzaken soms zo ingrijpend dat het te moeilijk is om er mee om te gaan. U blijft vastzitten in uw emoties en het krijgt steeds meer invloed op hoe u uw leven leeft. Ieder verdriet heeft zijn eigen verwerkingstijd, of het nu gaat om een sterfgeval, een miskraam of een andere gebeurtenis. Hoe u uw  verdriet verwerkt en ervaart is persoonlijk en dus voor iedereen verschillend. Het is echter van belang dat u uiteindelijk de draad weer weet op te pakken en verder gaat met uw leven. Merkt u dat het niet lukt om uiteindelijk, dus na een redelijke tijd, langzaamaan uit uw verdriet te stappen en krijgen de emoties de overhand, dan kan hypnotherapie de ondersteuning bij uw rouwverwerking zijn.

Hypnotherapie is geen zweverig gedoe

Het is een wetenschap die op een fantastische manier de kracht van het brein laat zien. Ik laat uw brein ongewenste gedachtes en emoties ombuigen naar wat wel gewenst is. Omdat mijn behandeling effectief is en snel werkt, is het vaak voldoende om 4  behandelingen in te zetten. Geen tijdrovende bezigheid, direct en blijvend effect. Samen werken we aan rouwverwerking waardoor u weer met een frisse houding verder gaat met uw leven. Geef uw verdriet een plaatsje op de achtergrond, in plaats van op de voorgrond.

Een afspraak maken voor rouwverwerking door hypnotherapie

Wilt u loskomen van uw verdriet en het verlies verwerken? Neem dan contact op met Belinda Bijlsma voor verwerking door middel van hypnotherapie. Direct blijvend resultaat. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor meer informatie over de werking van de therapie en de behandeling van andere klachten dan verdriet en verlies.

Laden...