hypnotherapie Leiden hypnose therapeut

Pijn, zenuwpijn tevens chronische pijn is een sensorische en/of emotionele ervaring veroorzaakt door feitelijke of mogelijke weefselschade; ergens in het lichaam is een verwonding of dreigt er een te ontstaan. 

Soms ontstaat pijn echter ook zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak.

De pijn prikkels, elektrische signalen, worden via zenuwbanen doorgegeven aan het ruggenmerg en ten slotte aan de hersenen.

Pijn heeft een functie.

De functie is dat wij als mens een gepaste actie moeten ondernemen op het pijnsignaal om onszelf veilig te houden.

Maar wat als de pijn geen functie heeft?

Bijvoorbeeld u heeft last van artrose, er is een diagnose gesteld, u heeft uw leven aangepast aan uw beperking, is het pijn signaal nog zinvol?

Het antwoord daarop is natuurlijk nee!

Old Pain 2 Go is ontwikkeld om niet functionele pijn te verminderen of zelfs uit te zetten alsof je op de ‘off’ knopt drukt van de televisie.

Het is werkelijk mogelijk!

U vraagt zich natuurlijk af waarom er dan niet meer over bekend is en waarom mensen bij een pijnpoli lopen als zoiets als dit werkelijk bestaat.

De behandeling van pijn en chronische pijn met  OldPain2Go is relatief nieuw in Nederland. Echter zijn de resultaten werkelijk sensationeel.

Wat moet ik doen om van mijn chonische pijn af te komen?

Maak nu direct online een afspraak voor een beoordelingssessie tegen het zeer gereduceerde tarief van € 70,- waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor u.

Grote kans dat u volledig pijnvrij de deur uit loopt.

Bent u niet in staat om bij mij in de praktijk te komen, ik doe ook aan huisbezoek en binnen de Haarlemmermeer en directe omgeving zonder extra kosten. Daarbuiten zijn de mogelijkheden bespreekbaar bel daarvoor of stuur een mail.

Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Laden...