Wat is nu eigenlijk hypnotherapie en hypnose en wat doet hypnotherapie?

Veel mensen vragen zich af wat hypnotherapie en hypnose is en hoe het in zijn werk gaat. Hypnose of hypnotherapie is een kortdurende zeer efficiënte en effectieve methode om in balans te komen.

Als all-round hypnotherapeut en hypnotiseur heb ik de mogelijkheid om de belemmerende en/of beperkende overtuigingen, die u beperken maar ook ongewenst gedrag of emoties veroorzaken, om te buigen.

Maar wat is nu eigenlijk hypnose en hypnotherapie?

Er bestaat nog altijd veel verwarring over hypnose en veel mensen hebben een totaal verkeerd beeld ervan.

Men denkt dat de gehypnotiseerde niets meer meemaakt of dat hij of zij dingen vertelt of doet die men niet wilt.
Dit is flauwekul. Zonder bereidheid is er geen hypnose, nooit! Ik kan u niets laten doen wat u niet wilt. Daarom maken we hier van te voren duidelijke afspraken over zodat u zich veilig en vertrouwd voelt.

 

Wilt u stoppen met slappe pogingen om af te vallen, te stoppen met roken etc en ‘goede’ voornemens?

Een sterk fundament leggen zodat u kunt bouwen naar de beste versie van uzelf? De oplossing ligt in mindset en de afstemming met het gevoel. Vaak weet u het wel maar voelt het anders. U kunt eenvoudig, stap voor stap, uw leefstijl veranderen zonder zorgen over een terugval. Bouwen op de beste versie van uzelf met een lichaam dat u verdient. Verlost zijn van het eeuwige (Kl)jojo-en tot de beste versie van uzelf te komen.

Verander nu!

Werkwijze

U kunt online een afspraak maken voor een intake, dat is het snelste en gemakkelijkste. Dan kunt u met mij persoonlijk bespreken wat de klacht is en wat de mogelijkheden zijn met hypnotherapie of hypnose. Kies in dat geval voor de optie ‘beoordeling consult’ in de bookingstool. De kosten hiervan bedragen eenmalig 70 euro. Er volgt een iDeal link en u betaalt de afspraak van te voren. Tijdens de intake zal ik uitleggen hoe de hypnose en hypnotherapie werkt en ga ik samen met u op zoek naar dat wat u nodig heeft. Dat is namelijk voor iedereen anders. Ik schrijf het scipt voor de hypnose of hypnotherapie ter plaatse en helemaal gericht op uw persoon.

Is de afspraak urgent? Bel (het liefst na 17 uur) of app (want dat kan altijd) voor de mogelijkheden op zeer korte termijn.

Wanneer het lastig is om naar Leiden te komen dan kunt u mij bellen (liefst na 17 uur) of app (want dat kan altijd) mij voor de mogelijkheden tot huisbezoek, dit is vaak zonder extra kosten wanneer het in mijn regio is.

Vervolgens in de eerste echte afspraak doen we de hypnose of hypnotherapie. Voor gecompliceerdere klachten zijn er meestal maximaal 4 afspraken in totaal nodig. Hypnotherapie en hypnose geven zeer snel resultaat. Boek hiervoor ‘vervolg afspraak’ de bookingstool op de contact pagina. De kosten hiervoor zijn 100 euro per keer.

Wanneer u een super drukke agenda heeft dan is het ook mogelijk om alles in 1 enkele afspraak te doen, effectief en efficient! Kies dan ‘verander nu sessie’ de bookingstool op de contact pagina. De kosten hiervoor zijn 195 euro. Deze is echter niet voor alle gevallen passend, overleg daarom eerst bij voorkeur via de app of email. Deze manier is wel uitermate geschikt om te stoppen met roken. Voor stoppen met roken ben ik ervaringsdeskundige en heb ik een heel hoog slagingspercentage. Ik weet precies wat u doormaakt en ook wat u nodig heeft. Bespreek uw wensen in een intake en kom niet voor verassingen te staan. Bovendien is het geheel vrijblijvend.

Gefeliciteerd, vandaag is uw nieuwe start!

Wat kost hypnotherapie?

Intake € 70,- 

Behandeling regulier € 100,-

Verandernu consult, in 1 enkele intensieve afspraak een verandering in uw leven, duur ca 1,5 uur € 195,-

Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt