Stoppen met roken

Ik vind het geweldig! helemaal van het roken af en heb er ook geen moeite mee. Vanaf de eerste dag niet meer.

 

Jelly Lenting

Niet zweverig

Ik ben heel veel opgeschoten net de behandelingen van Belinda.

Vier keer geweest en enorm veel kwijt van een jarenlang issue.

Bijna een wonder !

De sessies waren eigenlijk heel concreet en niet zweverig.

Leuke doortastende benadering. Aanbevolen !

Marja, zelfstandig bestuurlijk adviseur

Highly recommended!

Great support received from Belinda – the session was really pleasant and professional and so far the results are really good and promising for the future!

Highly recommended!

 

Cees-Jan van der Molen

Stoppen met roken

Ik vond het een super ervaring.
Ik wilde graag stoppen met roken en schakelde Belinda Bijlsma in voor een hypnose sessie.
Heb eerst een mooi gesprek gehad en daarna onder hypnose.
En nee niet een hypnose dat je al kukelend als een kip rond loopt.
Je bent gewoon bij en heb het zelf in de hand.
En het resultaat is echt super, want ik rook niet meer en heb ook geen ontwenningsverschijnselen.
Echt super. Nogmaals bedankt.

Astrid Bloemheuvel

Elke dag ben ik DANKBAAR

Elke dag ben ik DANKBAAR dat Ik me nu al ruim een jaar een NIET roker voel🙌
Ik ben vaker lang gestopt geweest maar had altijd die behoefte aan die sigaret.
Nu, dankzij Belinda is het helemaal uit mijn systeem en kost het me geen enkele moeite om er vanaf te blijven, ondanks dat iedereen om me heen rookt!!

Claudia

Nagelbijten en voor mezelf opkomen

Met enige scepsis heb ik mij bij Belinda gemeld voor een sessie om te stoppen met nagelbijten.
Als wetenschapper ga ik graag uit van bewezen methoden of in elk geval methoden waarvan ik kan begrijpen hoe het werkt. Bij hypnotherapie gaat het anders, heb ik ondervonden. Ik weet niet precies wat er gebeurt, het is niet tastbaar en niet zichtbaar, maar ik kan met zekerheid vaststellen dat het gewenste effect in 1 sessie bereikt is. Mijn nagels zijn het levende bewijs. Het komt niet in me op om er nog aan te knabbelen. Dat is het mooie: de verandering is er, maar de nieuwe situatie voelt volkomen normaal. Ik merk niet eens dat ik het niet meer doe.

Vanwege dit succes heb ik een tweede sessie bij Belinda gedaan, waarbij ik de angst wilde overwinnen die me stress gaf als ik voor mezelf wilde opkomen. Ik deed het altijd wel als ik vond dat het moest, maar het veroorzaakte allerlei spanningen. Na de tweede sessie was die stress verdwenen. Ik realiseer me soms pas aan het eind van de dag welke situaties ik voor mezelf was opgekomen, maar omdat de stress er niet meer is, gaat het vanzelf, ik merk het niet meer. Wat ik wel merk is het verschil in reactie van de omgeving: toen het veel stress kostte om voor mezelf op te komen, reageerde de omgeving vaak met irritatie of boosheid. Nu het vanzelf gaat, is de reactie ook vriendelijk.

Belinda heeft snel in de gaten waar ze de kern van het probleem moet zoeken om die vervolgens op een adequate manier aan te pakken tijdens de therapie. Ze stelt de juiste vragen en op een prettige en rustige manier. Op die manier voelt het als een gezamenlijk traject om een bepaald probleem te ‘ontwortelen’. En dan blijken, zoals in mijn geval, zowel heel concrete zaken als nagelbijten (maar ik vermoed ook gewoontes als roken etc.) als ook complexere zaken zoals allerlei angsten op een niet-invasieve en tegelijk heel doeltreffende wijze te behandelen. Het is jammer dat artsen niet (kunnen) doorverwijzen naar hypnotherapie. Ik ben ervan overtuigd dat het veel mensen kan helpen om ongewenste of ongezonde leefgewoonten eenvoudig en blijvend te veranderen.

F.S.

Stoppen met roken

Ben gestopt met met roken met behulp van Belinda Bijlsma, ik ben heel blij dat ze me heeft kunnen helpen met het laatste duwtje, tot nu toe heeft het me geholpen, heb ik 100% niet gerookt, heb ik geen behoeften om te roken, heb ik ook geen drang om een pakje te kopen, heb ik geen enkele stress omdat ik ze niet in huis heb. Dit is wat ik wilde en ben elke dag trots op me zelf. Super bedankt.

 

Ciska Wittmarschen

Zakelijk voordeel, HR toepassing

Belinda is enorm vriendelijk in de omgang en daagt je op een prettige manier uit om je horizon te vergroten.

Om oudeniet-functionele lagen los te laten en met meer vrijheid en levenskracht te kunnen leven.

Het leidt naast meer levenskracht ook tot meer productiviteit en minder ziekteverzuim.

Richard de Leth, oprichter OERSTERK

Als de reguliere geneeskunde geen oplossing heeft

Ik had niks met hypnotherapie. Wist er ook niks van.

Totdat ik een documentaire zag van een Nederlandse MDL arts en een kinderarts die terug waren gekomen uit Amerika waar goede resultaten werden geboekt bij veel maag-darmklachten en hypnotherapie.

Zelf heb ik geen specifieke klachten maar uit pure nieuwsgierigheid heb ik toen één sessie bij Belinda bijgewoond. Dat brengt je rust. Even een uurtje een reis door je lichaam en geest.

Ik kan niet beoordelen wat hypnotherapie voor uitwerking heeft op bepaalde klachten. Maar je kan het altijd een kans geven.

Zeker als de reguliere geneeskunde geen oplossing heeft voor jouw klachten of problemen.

Lidy

Stoppen met roken

Na eerdere pogingen om te stoppen met roken ben ik hypnose gaan proberen. Door de hypnose verdween de drang naar een sigaret. Blij dat ik deze keus voor Belinda Bijlsma gemaakt heb.

 

Pricilla Willems

Ik voel me vrijer en gelukkiger en meer in balans.

Ik heb bij Belinda hypnotherapie gevolgd voor het opheffen van blokkeringen in mijzelf.

Belinda is zeer professioneel, ze heeft een goed inlevingsvermogen, is oprecht en eerlijk en stelt je op je gemak. Absoluut geen zweverig gedoe.

Ik vond mijn behandeling bijzonder en emotioneel en het heeft mij veel “lucht” gegeven en de blokkeringen zijn er niet meer.

Ik voel me vrijer en gelukkiger en meer in balans.

Ik heb 2 sessies gehad en deze zijn zeer effectief gewreest.

Karin

Deze dame is echt goed in wat ze doet

Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !

Danny

Stoppen met roken

Ik ben al 10 maanden ‘rook vrij’, dus jouw behandeling heeft gewerkt, ben nog steeds verbaasd, maar heb inmiddels een blind vertrouwen in de hypnose therapie.

Paul Kotvis

Na 2 sessies voelde ik al verandering

Belinda is een super warme en aardige vrouw waar je je op je gemak bij voelt.

Ze luistert echt naar je. Na 2 sessies voelde ik al verandering en rust.

Absoluut aan te raden, super fijn!

Romy

Meer kwaliteit van leven

Lieve Belinda,

dankzij jou heb ik meer kwaliteit van leven!

Ik rookte 1,5 pakje sigaretten per dag🙁

Een beetje sceptisch ging ik onder hypnose want dat vond ik eng….. achteraf heb ik mij nog nooit zo ontspannen gevoeld dan tijdens deze hypnose!

De hele tijd ben ik bij kennis geweest, wat je mij ervoor heel duidelijk hebt uitgelegd, nu ben ik 4 jaar verder en sinds die dag geen sigaret meer aangeraakt!!

Ik voel mij stukken beter Belinda.

Bedankt😘

Elisabeth Gerrets

Belinda is als een parel in een oceaan van medische oesters.

Ik vond de eerste sessie erg effectief. Voor jou zijn emoties belangrijk en goed en je kunt mensen helpen om emotioneel evenwicht te vinden. Voor mij hebben emotionele zaken geheel afgedaan, ik weet niet anders dan dat anderen ze gebruiken om mij te kwellen.

Door te proberen mijn emoties in balans te brengen wordt dat proces voor mij belangrijk en is er opnieuw een geweldige kans voor anderen om die balans te verstoren: Ik ben dan kwetsbaar.

Ik ben die weg in het verleden gegaan (mijn kwetsbaarheid accepteren) en dat werd zo’n ellende dat ik gezworen heb dat nooit meer te doen. Mijn remedie is een soort van amputatie, ik heb gewoon geen emoties meer, ik voel ze niet meer.

Net als na een amputatie fantoompijn blijft bestaan zo blijft na het afscheid nemen van emoties een soort van restpijn achter, een soort schuldgevoel, het gevoel dat ik de zaak bedrieg, dat het niet eerlijk is om zo makkelijk van dit probleem af te komen.

De eerste sessie hielp me die “restpijn” te vergeten, ik voel me thuis op het strand, dat is waar ik alles vergeet, schoon ben, gereinigd. Dat is “Gods wasmachine” daar sterven zelfs onreine gedachten.

De tweede en derde sessie gingen de andere kant op, dat is logisch voor jou. Maar ik wil niet meer nadenken over het verleden, ik wil het gewoon vergeten, en de mensen erbij. Ik denk niet dat mijn emoties te repareren zijn.

Ik wil vliegen als een havik, in de lucht, vrij zijn. Niet meer gestoord worden door wat ik noem muizengedachten.

Blijft dat je een hele moeilijke taak hebt aangepakt, ik ben niet makkelijk, en dat vind ik dapper van je.

Met vriendelijke groet, Joop Lennartz

Ik geloof niet in hypnose en toch rookvrij na 1 sessie

Niemand gelooft me als ik zeg dat ik door hypnose therapie ben gestopt met roken.

Ik die zo nuchter ben en hier totaal niet in geloof, ben open het gesprek in gegaan en er rookvrij uitgekomen!

Bedankt Belinda

Monica

Mijn kind was bang

Onze zoon was bang om alleen op zijn kamer te zijn en in slaap te vallen. Na de hypnotherapie wensen we hem weltrusten en hij valt nu al anderhalve maand rustig in slaap.
Bedankt Belinda Bijlsma, je hebt hem, maar ook ons, een stukje levenskwaliteit gegeven

Fred Spijker

Eetbuien onder controle

Ik wilde graag van mijn eetbuien af.

Had altijd de neiging om naar snoep en chocolade te grijpen als ik moe was en in stressvolle situaties.

Ik wilde wat kilo’s kwijt en wist eigenlijk wel wat slecht voor me was. Maar kon het niet volhouden.

Ik ging zoeken op internet om een therapie te vinden en kwam op de site van Verander Nu.

Een afspraak voor een intake gesprek was snel gemaakt. En Belinda stelde me gelijk op mijn gemak.

Ze is een spontane vrouw die me ook nog tips gaf en door haar sessies heb ik veel minder last van rare eetbuien. Ben ook een paar kilo kwijt. Volgens Belinda is dit geen tijdelijk iets. Maar ben ik blijvend veranderd omdat mijn onderbewust zijn nu meewerkt. Dus ik heb er alle vertrouwen in.

Niks zweverigs.

Gewoon een hartelijke vrouw die er alles aandoet om je te helpen door goed naar je te luisteren.

Lydia

Zenuwpijn, Belinda Bijlsma heeft mij geholpen

Enkele weken geleden ben ik bij praktijk Verander nu in Leiden geweest. Wat ik daar gezien en gevoeld heb ik onwerkelijk en heel bijzonder. Mijn verhaal is dat ik op leeftijd 31 en ongeval heb gehad met de motor.

Ik had mijn nek op 4 plaatsen gebroken en het was nog maar de vraag of ik ooit weer zou kunnen lopen.
Na 12 jaar van veel pijn en revalidatie loop ik weliswaar met een stok maar ik ben mobiel. Daarnaast verplaats ik mij met een scootmobiel en auto.
Op internet en facebook las ik over de behandelingen van Belinda Bijlsma. Veel vertrouwen had ik er niet in maar vanwege de vele dagelijkse pijnen, zenuwpijnen en spasmen in mijn been besloot ik toch een afspraak te maken.

De behandeling duurde lang, wel 2 uur bij elkaar maar het resultaat was wel dat ik op de zogenaamde gevoelloze plekken in mijn been weer ging voelen. En het aller gekste was dat ik opeens zonder behulp van mijn stok kon opstaan van de bank; dit was mij na mijn motorongeval nooit meer gelukt!
In de weken erna bleken mijn spasmen aanzienlijk minder, ook de dagelijkse zenuwpijnen waren minder. Ongelooflijk maar het heeft echt geholpen!
Ik begrijp niet dat de artsen en andere medici nog niet verwijzen naar deze therapie.

Het liefst zou ik iedereen aanraden om deze behandeling te doen. Je krijgt gewoon weer een deel van je leven terug. Natuurlijk blijf ik de rest van mijn leven invalide maar het is nu wel veel aangenamer dan voorheen.

Valentin Tudor

Hoe nu verder?

Belinda is een bijzondere vrouw. Ze hielp mij om antwoorden te vinden op de vragen waarvan ik me vooraf niet realiseerde dat ze nodig gesteld moesten worden.
Op haar persoonlijke en unieke manier, hielp ze mij om grote stabiele stappen te zetten, net door de tijd te nemen om even stil te staan. Bedankt!”
Eline Dekeyster

Carpaal tunnel syndroom bijna pijnvrij zonder operatie

Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het Carpaal tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ??

Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij …

Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!

Amy

Eindelijk gestopt met roken, nu echt!

Ik ging met een soort gek gevoel naar Belinda, hypnose oh jeejj wat gebeurt
En dan…..Maar Belinda nam al snel alle gekke gevoelens weg en het was helemaal niet zo als ik had gedacht. Ik was gewoon bij en ik weet alles wat ze vertelde. Maar ben door de hyponose wel gestopt met roken al vanaf maart! En ben zo blij dat ik deze stap heb genomen.
En bang zijn is niet nodig want het is echt helemaal niet eng het is juist eigenlijk heel fijn ❤️

Deborah

Deborah

Gevecht met rare eetneigingen afgelopen

Het heeft me geweldig geholpen om minder gefocust te zijn op eten!

Vier sessies nodig gehad en al na de eerste keer was het verschil duidelijk. Ik heb veel minder drang om te eten snoepen enzovoort.

Al 10 kilo kwijt en ga gewoon door.

Na al die jaren een gevecht te voeren met rare eetneigingen is dat nu afgelopen!

Als “bijvangst” hielp Belinda me ook af van pijn in schouder die de kop opstak zodra ik naar bed ging.

Ben er heel blij mee. De tijd zal leren of dit voorgoed is, maar zo nodig ga ik nog een keer terug voor “onderhoud”.

Marja

Na 2 sessies van mijn paniekaanvallen af!

Dankzij 2 sessies van Belinda ben ik van mijn paniekaanvallen af. Ik ben zo blij! Bedankt!

Jamie Chrispijn

Deskundig

Ik heb Belinda leren kennen als een zeer deskundig therapeut.

Ze is doortastend en ziet snel waar de kern van een probleem ligt.

Daarbij is ze ook nog eens een heel warm mens waarbij je je snel thuis voelt.

Corinne de Visser, coach

Ik heb een sessie gehad voor roken

Ik heb een sessie gehad om te stoppen met roken wat ben ik blij ben nu een jaar gestopt dankzij Belinda ❤️

Deborah

Stoppen met roken

Ik ben onder hypnose gegaan om te stoppen met roken, Belinda Bijlsma en ik hebben eerst een lang en goed gesprek gehad. Doordat er nogal wat gebeurt is in mijn leven heb ik het soms nog wel moeilijk maar heb geen sigaret meer aangeraakt en dat vind ik geweldig.

 

Anneke van Vooren

Stoppen met roken

Super mooie ervaring!! Ik kan het…jij kunt het!

 

Miranda Zanetti

Roken. Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt!

Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker. Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!

De therapie heb ik als prettig en veilig ervaren

‘Ik deed een (kort) traject hypnotherapie bij Belinda, om af te vallen. Gedurende de behandeling deed dat eigenlijk helemaal niets. Maar 1 maand na beëindiging ben ik serieus op dieet gegaan, en het gaat mij heel makkelijk af. De therapie heb ik als prettig en veilig ervaren. ‘

Met hartelijke groet, Nancy

more confident and my anxiety, stress and panic attacks have reduced significantly

Belinda as a human being and a therapist is one of the greatest I have ever met.

I have always been skeptical about therapy, but on our first meeting she made everything seem easy and comfortable.

Everything was flowing out of me comfortably and effortlessly.

Right after the first session I started feeling much better, more confident and my anxiety, stress and panic attacks have reduced significantly.

I cannot wait to complete the rest of my sessions.

S.S.

Sherwette

Verschillende sessies gehad bij Belinda

Verschillende sessies gehad bij Belinda en ik ben heel blij, dat ik naar haar toe gegaan ben. Belinda is heel vriendelijk, relaxt en ze luistert goed naar je. Ze heeft veel dingen voor mij opgelost, ik kan beter loslaten, pieker veel minder en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zou haar bij iedereen aanraden, wat ik ook al gedaan heb. Kortom een topper!!

Jennifer van der Hooft

Wat ik niet voor mogelijk had gehouden gebeurt

Lieve Belinda,

wat ik niet voor mogelijk had gehouden is gebeurd.
Altijd met eten bezig en vooral de lekkere dingen.
Altijd een gevoel van honger en zoet.
Na twee behandelingen is het over! Kan nu een chocolaatje of een koekje eten zonder door te slaan.
Inmiddels 5 kilo afgevallen. TOP.
Jouw benadering en de positiviteit heeft mijn leven veranderd.
En dat na twee behandelingen.
Dank dank dank.

Rita

Recht door zee

Belinda is een vrouw met een groot hart.

Ze is heerlijkrecht-door-zee en ze creëert met haar warme persoonlijkheideen veilige setting. Dankjewel Belinda voor jouw mooie envruchtbare interventie!

Monique

Monique vd Weijden, auteur 'Wild Hart"

WooooWwW…!! Dit was het eerste

WooooWwW…!! Dit was het eerste wat ik kon zeggen toen ik uit hypnose kwam.. Ik had heel lang getwijfeld om dit te gaan doen. Ik wist niet wat ik kon verwachten, wat er zou gaan gebeuren, hoe het zou voelen…
Uiteindelijk overheerste het gevoel om te willen veranderen, dus de stap genomen om naar Belinda te gaan. En wat ben ik blij dit gedaan te hebben! Ik merkte na de eerste sessie al resultaat. Meer rust in mijn hoofd, minder angsten, en ik heb situaties geaccepteerd zodat het mij geen stress meer oplevert.

Mirna van Duijn

Dochter van 11 met migraine

Hele fijne ervaring!! Mijn dochter van 11 heeft/had al 2 jaar bijna dagelijks hoofdpijn.

Na Neurologisch onderzoek was alles goed, onverklaarbaar.

Na 1 hypnosessie bij Belinda nam hoofdpijn af en is nu na 2 sessies zo goed als weg.

De combinatie vd kracht van opaal en toermalijn stenen ( volgens mijn dochter) en hypnotherapie heeft ze tot nu toe geen hoofdpijn meer gehad. Echt heel bijzonder.

En wat vond mijn dochter Belinda een mooie lieve vrouw, straalt zoveel mooie energie, rust en kalmte uit.

Nogmaals bedankt 💕

Sofie

In 1 sessie opgelost

Door Belinda geholpen en binnen 1 sessie direct resultaat. Verlost van mijn kwaal. Ik kan Belinda dan ook van harte aanbevelen.Vriendelijk en direct, heerlijk.

Marco Heerschop

Voor mij was dit super

Voor mij was dit super ! Werkt geweldig !
Heel gek dat je van de een op andere minuut een andere mindset hebt.

P.v.B.

Pieter

Nooit meer paniekaanval

Wat een top ervaring heb ik gehad vandaag met Belinda Bijlsma. Inmiddels 3 uur geleden maar oh oh wat ben ik nog na aan het genieten. Ik had het laatste jaar onwijs veel last van angst en paniek aanvallen. Zodra ik de AH in liep was het al raak. Vandaag ben ik gelijk na mijn sessie naar de AH gereden en hetgeen ik tien min daarvoor had doorgemaakt werkte echt!!!! Met een woord super ik zou het iedereen aanraden.

Daniela Heberlein

Ben rustiger, evenwichtiger en voel me enorm sterk.

Wist niet dat gebeurtenissen uit het verleden en sommigen uit het heden maar leven zo konden beïnvloeden.
Na 3 sessies ben ik zover dat ik deze dingen los kan laten en kan genieten van het NU. Ben rustiger, evenwichtiger en voel me enorm sterk.
Ook aantal overtollige kilo’s kwijt. Nog niet zoveel als ik zou willen, maar ik focus me nu op positieve dingen en dan komt het met het gewicht ook goed. Afgelopen dagen hebben verschillende personen zelfs gezegd dat ik straal!!! Nou, positiever kan eigenlijk niet!! Nogmaals dank Belina!!

Hermine Strik

Kundig, professioneel

Wat een warm ontvangst! Heel fijn gesprek waarin Belinda heel goed luistert, rake vragen stelt.
Kundig, professioneel en zo’n warme vrouw.

Dank je wel 🙂

Anja

Stoppen met roken

Na eerdere vergeefse stop pogingen, nu eens met een hypnose sessie geprobeerd. Ik kan je vertellen dat de afkick verschijnselen een stuk minder waren, ook het humeur de 1e kritische week bleef een stuk vrolijker dan voorgaande keren.

 

Rob Cafe

Daisy had 24/7 zenuwpijn en alles leed eronder

Het is ongelooflijk wat ik heb meegemaakt bij Belinda Bijlsma / Verander nu. Mijn verhaal is dat ik op de leeftijd van 19 jaar aangereden ben. Sindsdien had ik last van rugklachten. Toen ik 53 was (!!) kwamen de artsen erachter dat ik als gevolg van het ongeval destijds een ruggenwervel had gebroken en er zenuwen bekneld zaten. Ik moest geopereerd worden.

De operatie bestond uit het vrij leggen van de zenuwen en pennen plaatsen in mijn rug.

Na de operatie had ik niet alleen rugpijn maar traplopen en remmen in de auto of fietsen en wandelen was een groot probleem omdat mijn rechterbeen niet meer goed mee wilde. De uitleg van de arts was dat herstel lang kon gaan duren. Herstel van zenuwen is een zeer langzaam proces en gaat met de snelheid van 1 mm per dag. De beschadigde zenuw in mijn rug moest een heel stuk overbruggen tot aan mijn voet, reken maar uit….

Ik kwam bij Belinda en geloofde eigenlijk niet echt dat het zou werken maar wilde wel dolgraag van mijn pijn af. Inmiddels was ik bijna 55 jaar. Na de behandeling dacht ik even te testen door de trap op te lopen en kon het niet geloven! Ik liep zonder problemen de trap op! Nu vele weken later schrijf ik dit bericht, ik kan weer wandelen, autorijden, fietsen, traplopen en heb eindelijk mijn leven weer terug.

Het is de beste beslissing die ik heb genomen om naar Belinda te gaan.


Daisy had 24/7 zenuwpijn en alles leed eronder; werk, nachtrust, privé leven, etc.

Daisy Breuer

Belinda is een geweldig persoon

Belinda is een geweldig persoon! Ze luistert en denkt graag mee. Door haar warmte en openheid heb ik de stap durven nemen hypnotherapie te volgen bij haar.

De sessies waren bijzonder, fijn, rustig en enorm helpend! Elke keer weer stond ik versteld van het positieve effect die haar sessies op mij hadden en hebben.

Ik heb zoveel meer uit de hypnose gehaald dan dat ik van te voren had durven verwachten. Ik kan oprecht zeggen dat ik met de hulp van Belinda en haar hypnose een transformatie heb ondergaan die mijn leven alleen maar makkelijker zal maken vanaf nu.

Cheryl

Direct resultaat

Belinda Bijlsma is een professional op haar vakgebied.

Met haar kennis en kunde is zij in staat om persoonlijke dilemma’s of ongewenst gedrag in het onderbewustzijn te ‘resetten’.

De resultaten zijn direct merkbaar en heel bijzonder om te ervaren.

Daarom beveel ik Belinda van harte aan als hypnotherapeut, ‘verander jezelf als jij dit wilt!

Paul, directeur recreatie midden Nederland
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht