Belinda Bijlsma hypnotherapie verandernu.nl

Hypnose of hypnotherapie voor leven zonder belemmeringen

Gaat u gebukt onder ongewenste emoties en gedrag? Sta op, gooi het roer om en neem contact op met Belinda Bijlsma, ervaren en geregistreerd hypnotherapeut.

Effectief al na 1 behandeling.

IHR Register Company Logo

Wat fijn dat u op deze website bent uitgekomen. Dit is namelijk al een teken dat u de wens en wil hebt om het een en ander aan te gaan pakken in uw leven. Een moedige stap, maar hoogst waarschijnlijk een noodzakelijke stap. U loopt mogelijk vast op een of meerdere punten in het leven. Nu is het tijd geworden om voor uzelf te kiezen. Schouders recht, rug recht, kin omhoog en actie! Zou u een perfect leven hebben waar niets in veranderd hoeft te worden, dan was u dit nu misschien niet aan het lezen. Daarom hulde aan u, want ook voor u ligt er een ontspannen leven te wachten en ik help u daar graag bij. Geen excuses meer.

Mijn naam is Belinda Bijlsma. Ik heb mij tot doel gesteld in mijn leven om anderen door middel van hypnose en hypnotherapie te helpen bij de meest uiteenlopende klachten.

Ik ben een allround hypnotherapeut en hypnotiseur en zal tijdens een behandeling de belemmerende en/of beperkende overtuigingen, die u beperken maar ook ongewenst gedrag of emoties veroorzaken, ombuigen. Therapeutisch hypnose en hypnotherapie is geen zweverig gedoe, echt anders dan in de bekende shows waarin mensen in hypnose gebracht worden, de meest bizarre dingen gaan doen en er vervolgens niets meer van weten.

Hypnose en hypnotherapie is een serieuze zaak, het is een wetenschap en sterker nog, het beïnvloedt het brein om voortaan anders te reageren op de situaties waar u normaal in vastloopt en wordt inmiddels gebruikt in vele ziekenhuizen. Mijn behandeling zorgt, indien gewenst, voor een permanente verandering van ongewenste emoties en gedrag, ook wanneer de hypnose sessie beëindigd is.

U kunt voor behandelingen van diverse klachten bij mij terecht. Wordt op de website nu niet de klacht of belemmering genoemd waar u mee kampt, neem dan vooral even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van mijn behandelingen. Ik help u verder met veranderen van (ongewenst) gedrag en de emoties op het gebied van verslaving, chronische pijn, afvallen en hypnotische maagband, angsten, rouwverwerking, verlies, miskraam, verdriet, migraine, PTSS, blessures, stoppen met roken, ivf-begeleiding en allergieën.

signal 2022 04 22 070053 001 e1650874024947

Maar ook zaken als zweepslag, diabetes, psoriasis, carpaal tunnel syndroom heb ik goede resultaten mee. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen bij mij terecht. Met hypnose en hypnotherapie is zo ontzettend veel mogelijk. De kracht van het brein.

Het is tijd om te kiezen voor een verbeterde versie van uzelf, geen belemmeringen op het gebied van gedrag en emoties. Kom van de bank af, maak een afspraak en stop met de smoesjes om niet voor uzelf te kiezen. Na 1 behandeling merkt u al effect en vaak zijn 4 behandelingen voldoende om uw doelen te bereiken. Gebrek aan tijd en/of vrije dagen is door de efficiëntie en effectiviteit geen reden meer om niet aan uzelf te werken, maak dan ook snel de afspraak!

Is het de 1e keer?

Boek dan een intake voor 75 Euro. U krijgt tijdens de boeking een Ideal link zodat ik, doordat ik geen debiteurenbeheer hoef uit te voeren, mijn prijzen relatief laag kan houden.

Bent u al vaker bij mij geweest kies dan voor ‘vervolgafspraak’ in de bookingstool.