Mensen met chronische pijn verbaasd over innovatie

Zuid Holland, 2020. In Leiden wordt bij praktijk Verander Nu een, in Nederland relatief nieuwe, methode toegepast waarmee ongelofelijke resultaten worden behaald. De methode wordt toegepast op alle soorten pijn; zenuwpijn, post operatieve pijn, pijn door slijtage of ouderdom etc.

Chronische pijn heeft een ontzettend negatieve invloed op het leven. Helemaal wanneer de slaap ook nog eens verstoord wordt erdoor.

Valentin had al jaren last van pijnklachten na een ongeval met zijn motor. Hij was herstelt en gerevalideerd maar zijn pijnklachten hielden hem 24/7 bezig. Het ging om zenuwpijnen in zijn been. De zenuwen zijn beschadigd en hij moest ermee leren leven volgens de artsen en de pijnpoli.

Via Facebook las hij over de methode bij praktijk Verander Nu in Leiden en boekte, nog vol ongeloof, een beoordelings consult. Zijn ervaring leest u in de recensies op de website en op Facebook.

Let op: Er worden nu 3 beoordelings consulten twv 70 euro weggegeven in april 2020.

Neem contact op via onze Facebookpagina en klik op de knop ‘Chatbericht sturen’ en vertel waarom u in aanmerking zou willen komen voor dit consult. Nadat de keuze gemaakt is zullen de namen gepubliceerd worden op onze Facebook pagina en Instragram.

U kunt vervolgens contact opnemen en de afspraak telefonisch in in boeken.

Het beoordelingsconsult zal plaats vinden in de praktijk in Leiden. Natuurlijk is het consult geheel vrijblijvend!

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt