Mensen met chronische pijn verbaasd over innovatie

Zuid Holland, 2020. In Leiden wordt bij praktijk Verander Nu een, in Nederland relatief nieuwe, methode toegepast waarmee ongelofelijke resultaten worden behaald. De methode wordt toegepast op alle soorten pijn; zenuwpijn, post operatieve pijn, pijn door slijtage of ouderdom etc.

Chronische pijn heeft een ontzettend negatieve invloed op het leven. depressie 1583318764Helemaal wanneer de slaap ook nog eens verstoord wordt erdoor.

Valentin had al jaren last van pijnklachten na een ongeval met zijn motor. Hij was herstelt en gerevalideerd maar zijn pijnklachten hielden hem 24/7 bezig. Het ging om zenuwpijnen in zijn been. De zenuwen zijn beschadigd en hij moest ermee leren leven volgens de artsen en de pijnpoli.

Via Facebook las hij over de methode bij praktijk Verander Nu in Leiden en boekte, nog vol ongeloof, een beoordelings consult. Zijn ervaring leest u in de recensies op de website en op Facebook.

Let op: Er worden nu 3 beoordelings consulten twv 70 euro weggegeven in april 2020.

Neem contact op via onze Facebookpagina en klik op de knop ‘Chatbericht sturen’ en vertel waarom u in aanmerking zou willen komen voor dit consult. Nadat de keuze gemaakt is zullen de namen gepubliceerd worden op onze Facebook pagina en Instragram.

U kunt vervolgens contact opnemen en de afspraak telefonisch in in boeken.

Het beoordelingsconsult zal plaats vinden in de praktijk in Leiden. Natuurlijk is het consult geheel vrijblijvend!

 

Laden...