Big brother?

Vorige week heb ik een post gemaakt op mijn social media.

Het onderwerp daarvan was: wel of niet vaccineren?

Daarbij zat een filmpje van een dame werkend in een laboratorium ooit en zij vertelde in het interview dat begin jaren 70 er begonnen is met enten van BMR.

De cellen worden (nog steeds) gekweekt op geaborteerde foetussen. Er wordt formaldehyde gebruikt om de cellen af te zwakken of te doden maar wat mij het meest verontrustte is dat er DNA aanwezig is in het vaccin. Wettelijk mag er max 1% vreemd DNA is een vaccin zitten maar deze norm is niet haalbaar aldus de dame in het interview.

Sinds de jaren 70 is er een explosieve groei van auto-immuunziekten en kinderkanker. Het vermoeden van de dame in het interview is dat het lichaam zich keert tegen de lichaamsvreemde DNA cellen en deze zorgen voor de ongewenste reacties in het lichaam zoals het ontwikkelen van kanker of een auto immuunziekte.

Een auto-immuunziekte is wanneer je lichaam zich tegen zichzelf keert. Bij het opruimen van celresten gaat het verkeerd en je lichaam ruimt ook goede cellen op.

Kan……kan natuurlijk en ik gruwel bij de gedachte dat ik mijn kinderen lichaamsvreemd DNA heb laten injecteren middels het BMR vaccin…….

Maar wat ook heel vreemd is is dat mijn post verdwenen is op 3 verschillende social media kanalen tw Facebook, LinkedIn en Instagram. Het is niet zo dat de post er nog staat en de link naar het filmpje niet werkt maar echt de hele post is foetsie.

Verdwenen…..weg…..hoe dan??

Censuur is terug? Big brother ís watching!!

 

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt