Big brother?

Vorige week heb ik een post gemaakt op mijn social media.

Het onderwerp daarvan was: wel of niet vaccineren?

Daarbij zat een filmpje van een dame werkend in een laboratorium ooit en zij vertelde in het interview dat begin jaren 70 er begonnen is met enten van BMR.

De cellen worden (nog steeds) gekweekt op geaborteerde foetussen. Er wordt formaldehyde gebruikt om de cellen af te zwakken of te doden maar wat mij het meest verontrustte is dat er DNA aanwezig is in het vaccin. Wettelijk mag er max 1% vreemd DNA is een vaccin zitten maar deze norm is niet haalbaar aldus de dame in het interview.

Sinds de jaren 70 is er een explosieve groei van auto-immuunziekten en kinderkanker. Het vermoeden van de dame in het interview is dat het lichaam zich keert tegen de lichaamsvreemde DNA cellen en deze zorgen voor de ongewenste reacties in het lichaam zoals het ontwikkelen van kanker of een auto immuunziekte.

Een auto-immuunziekte is wanneer je lichaam zich tegen zichzelf keert. Bij het opruimen van celresten gaat het verkeerd en je lichaam ruimt ook goede cellen op.

Kan……kan natuurlijk en ik gruwel bij de gedachte dat ik mijn kinderen lichaamsvreemd DNA heb laten injecteren middels het BMR vaccin…….

Maar wat ook heel vreemd is is dat mijn post verdwenen is op 3 verschillende social media kanalen tw Facebook, LinkedIn en Instagram. Het is niet zo dat de post er nog staat en de link naar het filmpje niet werkt maar echt de hele post is foetsie.

Verdwenen…..weg…..hoe dan??

Censuur is terug? Big brother ís watching!!

censuur 1589723645

 

 

Laden...