Zenuwpijn, Belinda Bijlsma heeft mij geholpen

Enkele weken geleden ben ik bij praktijk Verander nu in Leiden geweest. Wat ik daar gezien en gevoeld heb ik onwerkelijk en heel bijzonder. Mijn verhaal is dat ik op leeftijd 31 en ongeval heb gehad met de motor.

Ik had mijn nek op 4 plaatsen gebroken en het was nog maar de vraag of ik ooit weer zou kunnen lopen.
Na 12 jaar van veel pijn en revalidatie loop ik weliswaar met een stok maar ik ben mobiel. Daarnaast verplaats ik mij met een scootmobiel en auto.
Op internet en facebook las ik over de behandelingen van Belinda Bijlsma. Veel vertrouwen had ik er niet in maar vanwege de vele dagelijkse pijnen, zenuwpijnen en spasmen in mijn been besloot ik toch een afspraak te maken.

De behandeling duurde lang, wel 2 uur bij elkaar maar het resultaat was wel dat ik op de zogenaamde gevoelloze plekken in mijn been weer ging voelen. En het aller gekste was dat ik opeens zonder behulp van mijn stok kon opstaan van de bank; dit was mij na mijn motorongeval nooit meer gelukt!
In de weken erna bleken mijn spasmen aanzienlijk minder, ook de dagelijkse zenuwpijnen waren minder. Ongelooflijk maar het heeft echt geholpen!
Ik begrijp niet dat de artsen en andere medici nog niet verwijzen naar deze therapie.

Het liefst zou ik iedereen aanraden om deze behandeling te doen. Je krijgt gewoon weer een deel van je leven terug. Natuurlijk blijf ik de rest van mijn leven invalide maar het is nu wel veel aangenamer dan voorheen.