hypnotherapie Leiden hypnose therapeut

Pijn, zenuwpijn tevens chronische pijn is een sensorische en/of emotionele ervaring veroorzaakt door feitelijke of mogelijke weefselschade; ergens in het lichaam is een verwonding of dreigt er een te ontstaan. 

Soms ontstaat pijn echter ook zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak.

De pijn prikkels, elektrische signalen, worden via zenuwbanen doorgegeven aan het ruggenmerg en ten slotte aan de hersenen.

Pijn heeft een functie.

De functie is dat wij als mens een gepaste actie moeten ondernemen op het pijnsignaal om onszelf veilig te houden.

Maar wat als de pijn geen functie heeft?

Bijvoorbeeld u heeft last van artrose, er is een diagnose gesteld, u heeft uw leven aangepast aan uw beperking, is het pijn signaal nog zinvol?

Het antwoord daarop is natuurlijk nee!

Old Pain 2 Go is ontwikkeld om niet functionele pijn te verminderen of zelfs uit te zetten alsof je op de ‘off’ knopt drukt van de televisie.

Het is werkelijk mogelijk!

U vraagt zich natuurlijk af waarom er dan niet meer over bekend is en waarom mensen bij een pijnpoli lopen als zoiets als dit werkelijk bestaat.

De behandeling van pijn en chronische pijn met  OldPain2Go is relatief nieuw in Nederland. Echter zijn de resultaten werkelijk sensationeel.

Wat moet ik doen om van mijn chonische pijn af te komen?

Maak nu direct online een afspraak voor een beoordelingssessie tegen het zeer gereduceerde tarief van € 70,- waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor u.

Grote kans dat u volledig pijnvrij de deur uit loopt.

Bent u niet in staat om bij mij in de praktijk te komen, ik doe ook aan huisbezoek en binnen de Haarlemmermeer en directe omgeving zonder extra kosten. Daarbuiten zijn de mogelijkheden bespreekbaar bel daarvoor of stuur een mail.

Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt