Hypnotherapie bij Belinda Bijlsma als ondersteuning bij rouwverwerking

Het verlies van een dierbare brengt veel verdriet met zich mee. U heeft een (groot) deel van uw leven met iemand doorgemaakt waar u plots afscheid van moet nemen. Merkt u dat u moeite heeft met de rouwverwerking en zit u vast in het verdriet, schakel dan Belinda Bijlsma in voor hypnotherapie.

Wellicht heeft er een andere gebeurtenis plaatsgevonden waardoor geluk heeft plaatsgemaakt voor verdriet? Een tijd van rouw is heel normaal, maar merkt u dat u er niet meer uitkomt, dan is het nu tijd om het geluk terug te vinden of om op zijn minst het verdriet een plekje te geven. Voor ondersteuning bij rouwverwerking door hypnotherapie bent u bij Belinda Bijlsma aan het juiste adres.

Verdriet mag niet definitief de overhand hebben

Geluk en verdriet staan dicht bij elkaar en zijn emoties die onderdeel uitmaken van ons leven. Normaal gesproken weet u altijd een manier te vinden om om te gaan met verdriet. Toch zijn de ervaringen in ons leven die verdriet veroorzaken soms zo ingrijpend dat het te moeilijk is om er mee om te gaan. U blijft vastzitten in uw emoties en het krijgt steeds meer invloed op hoe u uw leven leeft. Ieder verdriet heeft zijn eigen verwerkingstijd, of het nu gaat om een sterfgeval, een miskraam of een andere gebeurtenis. Hoe u uw  verdriet verwerkt en ervaart is persoonlijk en dus voor iedereen verschillend. Het is echter van belang dat u uiteindelijk de draad weer weet op te pakken en verder gaat met uw leven. Merkt u dat het niet lukt om uiteindelijk, dus na een redelijke tijd, langzaamaan uit uw verdriet te stappen en krijgen de emoties de overhand, dan kan hypnotherapie de ondersteuning bij uw rouwverwerking zijn.

Hypnotherapie is geen zweverig gedoe

Het is een wetenschap die op een fantastische manier de kracht van het brein laat zien. Ik laat uw brein ongewenste gedachtes en emoties ombuigen naar wat wel gewenst is. Omdat mijn behandeling effectief is en snel werkt, is het vaak voldoende om 4  behandelingen in te zetten. Geen tijdrovende bezigheid, direct en blijvend effect. Samen werken we aan rouwverwerking waardoor u weer met een frisse houding verder gaat met uw leven. Geef uw verdriet een plaatsje op de achtergrond, in plaats van op de voorgrond.

Een afspraak maken voor rouwverwerking door hypnotherapie

Wilt u loskomen van uw verdriet en het verlies verwerken? Neem dan contact op met Belinda Bijlsma voor verwerking door middel van hypnotherapie. Direct blijvend resultaat. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor meer informatie over de werking van de therapie en de behandeling van andere klachten dan verdriet en verlies.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt