Je grootste bezit is je gezondheid!

En toch geven mensen in de regel meer uit aan vakanties, auto’s en aan hun huis.

Maar wat heb je aan een gezond huis wanneer je lichaam kapot is? Wat heb je aan een  gezond huis als je voortdurend met pijn moet leven?

Je ziet het ook vaak bij ondernemers; ze ruilen hun geluk en vitaliteit in voor zakelijk succes. Financiële onafhankelijkheid en aanzien. Eigenlijk gouden handboeien dus.

Je kunt pas genieten van je vakantie, je huis en je auto wanneer je goed voor jezelf zorgt. Voor je lichaam en geest.

Maar ook kun je er dan ook weer voor anderen zijn, wanneer je goed voor jezelf hebt gezorgd en goed in je vel zit.

In mijn praktijk maar ook bij mensen thuis heb ik al vele mogen behandelen tegen de pijn. Want pijn werkt vóór ons en niet tegen ons. Maar we voelen wel dat pijn tegen ons werkt en in zekere zin heeft u daar ook gelijk in. Pijn belemmert. Je kunt niet doen wat je het liefste wilt doen op dat moment en wanneer je het wel doet betaal je achteraf de rekening met nog meer pijn.

Het resultaat van mijn behandeling is revolutionair; meer energie, verbeterde stemming, betere stoelgang, verbeterde slaapkwaliteit etc.

Maar weet ook dat als je lijf je lief is dan kun je ook preventief werken!

 

Fijn weekend.

 

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt