Hypnotherapie voor een blij kinderleven

Kinderen horen een onbezorgd leven te kunnen leiden. Zo makkelijk als het klinkt, is het echter niet. Veel kinderen lijden enorm onder stress met alle gevolgen van dien. Voor een stevige basis en een goede toekomst kunt u als ouders/verzorgers uw steentje bijdragen. Laat u kind een behandeling met hypnotherapie ondergaan bij Belinda Bijlsma en laat uw kind weer kind zijn.

Kinderen komen als onbeschreven blad ter wereld en het zou het mooiste zijn als dit de eerste jaren zeker nog zo zou kunnen blijven. Helaas laten zowel de maatschappij als ervaringen al snel hun afdruk achter. Verschillende gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat uw kind problemen krijgt. Denk hierbij aan bedplassen, concentratie- en/of gedragsproblemen, nachtmerries, eetproblemen, depressies, woede-, angst en/of paniekaanvallen, slapeloosheid en dwangmatige gedachtes en gedragingen. De ervaringen die aan deze klachten ten grondslag liggen, kunnen enorm uiteenlopen, van een scheiding van ouders tot aan verlies van een dierbare maar ook een moeilijke zwangerschap op bevalling. Laat Belinda Bijlsma helpen met hypnotherapie en boek snel de afspraak.

Emoties en gedrag ombuigen bij kinderen

Het is soms moeilijk om te raden wat er in het hoofd van kinderen omgaat. Allerlei klachten en problematieken steken de kop op zonder dat direct duidelijk wordt welke ervaring hier de oorzaak van is. Kiest u voor hypnosetherapie voor kinderen door Belinda Bijlsma, dan kiest u voor het ombuigen van ongewenst gedrag en belemmerende en beperkende emoties. De benadering van kinderen bij hypnotherapie wordt aangepast op de interesse en het niveau van het kind en is volledig anders dan bij een volwassene, de grote verbeeldingskracht van kinderen speelt voornamelijk een rol. Het kind focust zich en tijdens deze focus ga ik met het onderbewuste aan de slag; het ombuigen van gedrag en/of emotie. Ook wanneer er niet direct een probleem of belemmering zichtbaar is bij een kind, kunnen kinderen veel baat hebben bij hypnotherapie ook in de verdere toekomst.

Onvoorziene omstandigheden en de ontwikkeling van problematiek

De werking van hypnotherapie is bij kinderen, net als bij volwassenen wetenschappelijk bewezen en toont de kracht van het brein. Het gedrag van kinderen is vaak niet alleen iets waar anderen last van hebben, het kan ook het kind zelf in de weg staan. Ik kan daar ondersteuning bij bieden met als voorwaarde dat het kind er zelf voor openstaat.  Het zijn tevens vaak de onvoorziene zaken die ten grondslag liggen aan het ongewenste gedrag. Denk hierbij aan een ernstig zieke ouder, maar ook aan ziekte van een kind zelf. De gevolgen zijn soms niet te overzien waarbij u denkt aan faalangst of andere vormen van angst. Naast het verwerken van problemen helpt een behandeling bij Belinda Bijlsma ook bij het vergroten van onder andere het zelfvertrouwen en de creativiteit van kinderen.

Hypnotherapie voor kinderen boeken

U en uw kinderen zijn van harte welkom bij mijn praktijk. Een behandeling boekt u eenvoudig op de website. Over het algemeen is een behandeling voldoende om het maximale effect te behalen. De effecten die met de behandeling worden bereikt zijn direct merkbaar en ook definitief.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt