Dagelijks trek in zoet?

Denkt u steeds aan suikerhoudende producten zoals snoep?

Waarschijnlijk bent u suikerverslaafd.

Verslaafd aan suiker dat klinkt misschien gek maar dat is het niet. In het dagelijks leven is het ook moeilijk om weg te blijven bij suiker want het zit in zoveel dingen verwerkt, lees de etiketten maar.

Het is een echte verslaving.

Misschien heeft u het niet eerder gehoord maar aan suiker kun je daadwerkelijk verslaafd raken. Baby’s kennen de smaak niet maar let eens op hoeveel kleine kinderen een snoepje vragen. Dat komt omdat ze al jong met suiker in aanraking komen en het zaadje is gepland. Aangeleerd gedrag van onze maatschappij dus.

Voor een flink aantal mensen is suiker zo’n groot probleem dat ze er echt niet van af kunnen blijven, dikker worden of zelfs nog erger, ziek kunnen worden. Iedereen weet wel dat door het eten van suiker dopamine in onze hersenen aangemaakt wordt en van dopamine word u blij. Daarom is de behoefte aan bijvoorbeeld chocolade zo groot wanneer we ons ongelukkig voelen, nietwaar dames?

Maar wat te denken van de balans in onze dagelijkse voeding? Herkent u dit: u heeft zojuist een maaltijd gegeten en u heeft erna een ongelofelijke behoefte aan iets zoets, zelfs zo erg dat u ervoor naar de winkel gaat indien het niet in huis is. De genoten maaltijd was duidelijk niet in balans voor jou.

Kunt u echt geen dag zonder suiker, dan zit u werkelijk in de probleemzone. Suiker is niet gezond en kan zelfs dingen kapot maken in uw lichaam, zo erg zelfs dat u er ziek van kan worden. Denkt u eraan om over te stappen naar light producten pas dan op want u geeft uw lichaam een signaal van zoet en het komt niet echt dus vergroot de behoefte. Om nog maar te zwijgen van die chemische toevoegingen, wilt u dat wel in uw lichaam? Toch zin in iets zoet tijdens afbouw? Dan heb ik nog wel wat tips voor u.

Wilt u af van de suikerverslaving maar dan een afspraak, in maximaal 4 afspraken resetten we samen de eetbehoefte.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt