Hypnotherapie door Belinda Bijlsma, je professionele hulp bij afvallen

MET HYPNOSE AFVALLEN

Hoe u gemakkelijk kunt afvallen en een gezond gewicht bereiken met hypnose in slechts vier sessies

  • Al resultaat na eerste sessie
  • Slechts 100 euro per sessie

MAAK AFSPRAAK

HYPNOSE IS STERKER DAN WILSKRACHT

Nu naar een slankere versie van uzelf!

WILT U MEER WETEN OVER MET HYPNOSE AFVALLEN?

Wilt u meer informatie over de werking van afvallen met hypnose? Of heeft u andere vragen? 

Dan kunt u een ‘beoordelingssessie’ boeken via deze link

MAAK AFSPRAAK

Vermageren met hypnose

Last van overgewicht, recent of misschien al jaren en is  het lastig om op de reguliere wijze af te vallen? Het is ook gewoon lastig om lekker eten te laten staan en vaak is het op den duur niet vol te houden. 

Wij kunnen u helpen met hypnotherapie, waarbij met gesprekken en hypnose het afvallen stukken gemakkelijker zal gaan. Op deze manier zult u kleinere porties eten en de drang naar zoet en snacks verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

De behandelingen zijn altijd op maat gemaakt en sluit perfect aan bij u als persoon en zodat u makkelijk af kunt valllen en uw gezonde gewicht bereiken en nog belangrijker, behouden.

Met hypnose afvallen : wat kan afvallen in hypnose voor u betekenen?

Klik hier om uw afspraken in te plannen  – kies uw hypnotherapeut –  en plan 4 alvast sessies in met ongeveer 2 tot maximaal 4 weken ruimte tussen de sessies.

Maar wat dan in geval van suikerverslaving?

We weten allemaal wel dat suiker slecht is en voor problemen zorgt qua gezondheid. Maar suikerverslaving is wel een zwaar onderkend fenomeen!

U kent het vast wel dat u opeens een ongeloofelijke behoefte heeft aan iets zoets. Te veel suiker binnenkrijgen verstoort vervolgens de bloedsuikerregulatie van het lichaam, de suikerspiegel vliegt omhoog om vervolgens enorm te zakken. U voelt u vervolgens echt heel naar.

Maar grote kans dat dit niet nieuw is voor u.

En hoe komt u uit die vicieuze cirkel? En wat zou het voor u betekenen wanneer u suiker eenvoudig kunt laten staan, stoppen met iets wat u o zo lekker vindt? Zult u zich bevrijdt voelen?

Hoe u met hypnose suiker kunt laten staan.

Wanneer u volledig ontspannen bent en luistert naar de hypnotherapeut zult u merken dat er dingen veranderen en plaats maken voor andere dingen.

U zult zich in de eerste plaats rustiger voelen, stabieler.

Uw voedingspatroon zal zich duurzaam veranderen .

Uw smaak zal veranderen.

Het zal veel gemakkelijker zijn om de verleiding van zoetigheid te weerstaan.

Boek nu de eerste sessie en ervaar de opluchting dat suiker niet langer uw leven beheerst.

Wat is hypnose?

Hoe helpt hypnose afvallen?

AFSPRAAK MAKEN 

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt