pain 1573127127

Chronische pijnpatiënten zijn volledig verbaasd door snelle werking van deze spectaculaire behandeling

Er is gebleken uit diverse onderzoeken dat mensen met chronische pijn vaak en tevergeefs zoeken naar een manier om om te kunnen gaan met hun pijn. De arts heeft tenslotte gezegd dat ze ermee moeten leren leven.

Bijvoorbeeld fysiotherapie kan regelmatig verlichting bieden maar het is vaak allemaal tijdelijk. Maar wat als er nu toch een passende therapie kan zijn? Die werkelijk pijn verlicht op een duurzame manier?

In Leiden in Zuid-Holland wordt een in Nederland relatief nieuwe, revolutionaire pijnbestrijdingsmethode toegepast. Die zelfs werkt als andere specialisten niet verder komen. Maar hoe werkt dat dan?

Belangrijk is dat u een diagnose van een arts heeft. Het maakt niets uit wat de chronische pijn is of waar het vandaan komt maar een diagnose door een arts is belangrijk voordat er een behandeling gestart kan worden bij praktijk Verander Nu in Leiden.

Er wordt gewerkt met een systeem die ALLE aspecten aanpakt, dit gaat veel verder dan het wegnemen van de chronische pijn.

Alle spieren, zenuwpijnen, verklevingen, slijtage’s, letsel en zelfs problemen die op een MRI niet zichtbaar zijn worden aangepakt. Er is resultaat na 1 behandeling.

Neem uw leven weer in eigen hand en laat het niet verpesten door dagelijkse pijnklachten.
Geef ons de kans ze op te lossen!

De praktijk Verander Nu in Leiden heeft regelmatig acties voor een gratis intake om deze methode kenbaar te kunnen maken aan het hele land.

“Like” onze Facebook pagina en Instagram om geïnformeerd te blijven over deze acties.

Laden...