Afvallen maagverkleining maagband of gastric bypass afvallen

Afvallen en hypnose / hypnotherapie

Het is weer januari en veel mensen hebben goede voornemens zoals  bijvoorbeeld afvallen.

De meeste beginnen enthousiast, sommige zijn streng voor zichzelf, anderen wat milder maar meestal voor het einde van de maand genaderd is hebben ze al gefaald.

De meeste herkennen zich wel in het bovenstaande stuk maar wat kunt u deze keer anders doen? Welke verandering kunt u aanbrengen in 2021 naar een gezond gewicht? Het antwoord is hypnotherapie!

Afvallen zonder dieet, zonder diëtiste dát is mogelijk bij praktijk Verander nu in Leiden. En waarom? Omdat het de oorzaak aanpakt. Deze keer betrekt u het onderbewustzijn bij uw doel naar een gezond gewicht. Ca 95% van het gedrag is onbewust, misschien nog wel meer. En met die wetenschap begrijpt u hoe lastig het is om het onbewust op een bewuste manier aan te pakken. Wanneer u uw onbewuste aanpakt zult u automatisch een manier vinden die passend is.

Uw lichaam weet precies wat het nodig heeft alleen ergens bent u het gedurende het leven kwijtgeraakt. Wellicht bent u een geconditioneerde eter geworden omdat u van uw ouders altijd het bord leeg moest eten. Of misschien bent u wel een onbewuste eter, voor de gezelligheid, kaasplankje of de befaamde zak chips voor de tv. Of toch de emotionele eter? Misschien herkent u zichzelf in alle 3…..

Wanneer u onbewust de aanpassingen oppakt die nodig zijn dan is het leven naar een gezond gewicht, of dat nu afvallen of aankomen is, eenvoudig! Het lichaam zal zich precies aanpassen op het tempo dat passend is; bij de een gaat dat snel en bij de ander iets langzamer. Maar het doel is een gezond gewicht en daarnaast ‘ normaal ‘ kunnen omgaan met voeding.Zelfs een maagverkleining, maagband of gasttic bypass is mogelijk in hypnose. De meeste mensen hebben slechts 4 sessie nodig om het eetgedrag blijvend aan te passen.

Nieuwsgierig geworden?

Laden...

 

Laden...