Zenuwpijn, er is goed nieuws voor u!

Wat is nu zenuwpijn en wat is er wél aan te doen?

Neuropatische pijn of neuralgie zijn andere benamingen voor zenuwpijn. Er is een pijn in een bepaald gebied en u heeft last van een bepaalde zenuw. De pijn kan bestaan uit hevige pijn scheuten, een brandend gevoel, een doof gevoel of zelfs krampen.

De reden kan zijn door beschadiging van de zenuw bijvoorbeeld na een operatie (post operatieve pijn), of na een ongeval maar soms is er helemaal geen aanwijsbare oorzaak. De pijn kan ook afhankelijk zijn van de locatie. Zo kun je zenuwpijn hebben in je been of in je gezicht maar ook in je handen of voeten. Zenuwpijn is eigenlijk overal mogelijk.

Maar wat als er nu geen aanwijsbare oorzaak is? Of de arts zegt dat u er mee moet leren leven?Zenuwpijnen zijn verschrikkelijk, vaak helpen pijnstillers slechts enigszins en vooral tijdelijk. Een pijnblokkade kan een voorstel zijn van de arts en u komt terecht op de pijnpoli.

Maar er is goed nieuws voor u want er zijn wél andere behandelingen beschikbaar. De behandeling is vrij nieuw in Nederland en nog vrij onbekend.

Om na te gaan of u geschikt bent voor een behandeling in de praktijk Verander Nu is het van belang dat u een beoordeling consult boekt. Deze afspraak kunt u boeken tegen het zeer gereduceerde tarief van slechts 35 euro.

Daarin wordt uw pijn besproken en aan de hand van dat gesprek kan ik u laten weten of u geschikt bent voor de behandeling.

De uiteindelijke behandeling is slechts 1 consult en de resultaten zijn werkelijk fantastisch te noemen.

Waarom wachten? Veranderen doe je nu. Fijne dag paint 2985569 1920

 

Laden...