img 6077

Worstelen met gevoelens

Aangezien lichaam en geest één systeem zijn, hebben geestelijke gezondheid en lichamelijke gezondheid echter hetzelfde belang: het fysieke lichaam VOLGT de geest. (Wist u dit?)

De meerderheid van de mensen die worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen hebben in de een of andere vorm nadelige kinderervaringen gehad, alles tussen licht en ernstig.

De impact van uw jeugd creëert uw onderbewuste programmering: WIE JE DENKT DAT JE BENT, niet wie je bent.(We zijn allemaal kinderen geweest en we zijn allemaal geprogrammeerd, onthoud dit alstublieft.)

Anderen kunnen tijdens het volwassen leven ernstige, zware mentale gevolgen of trauma’s ervaren. Wanneer de kinderjaren echter in alle opzichten stabiel, liefdevol, bemoedigend en veilig waren, herstellen ze veel gemakkelijker dan degenen die dan niet hebben gehad.

Voor degenen die mentaal worstelen: bekijk de bijgevoegde foto, deze is van een collega van mij en ik werd hier zo door geraakt dat ik het graag met jullie wil delen.

Wanneer u een van de emoties ervaart die op de vingers worden genoemd, houdt u die vinger gewoon vast totdat de emotie is verdwenen.

Voed jezelf daarna door zachtjes met de palm van je hand te cirkelen.

#zorg goed voor jezelf

Warme groet Belinda 💚🍀 www.verandernu.nl

Laden...