Daisy had 24/7 zenuwpijn en alles leed eronder

Het is ongelooflijk wat ik heb meegemaakt bij Belinda Bijlsma / Verander nu. Mijn verhaal is dat ik op de leeftijd van 19 jaar aangereden ben. Sindsdien had ik last van rugklachten. Toen ik 53 was (!!) kwamen de artsen erachter dat ik als gevolg van het ongeval destijds een ruggenwervel had gebroken en er zenuwen bekneld zaten. Ik moest geopereerd worden.

De operatie bestond uit het vrij leggen van de zenuwen en pennen plaatsen in mijn rug.

Na de operatie had ik niet alleen rugpijn maar traplopen en remmen in de auto of fietsen en wandelen was een groot probleem omdat mijn rechterbeen niet meer goed mee wilde. De uitleg van de arts was dat herstel lang kon gaan duren. Herstel van zenuwen is een zeer langzaam proces en gaat met de snelheid van 1 mm per dag. De beschadigde zenuw in mijn rug moest een heel stuk overbruggen tot aan mijn voet, reken maar uit….

Ik kwam bij Belinda en geloofde eigenlijk niet echt dat het zou werken maar wilde wel dolgraag van mijn pijn af. Inmiddels was ik bijna 55 jaar. Na de behandeling dacht ik even te testen door de trap op te lopen en kon het niet geloven! Ik liep zonder problemen de trap op! Nu vele weken later schrijf ik dit bericht, ik kan weer wandelen, autorijden, fietsen, traplopen en heb eindelijk mijn leven weer terug.

Het is de beste beslissing die ik heb genomen om naar Belinda te gaan.


Daisy had 24/7 zenuwpijn en alles leed eronder; werk, nachtrust, privé leven, etc.