MET BEHULP VAN HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE STOPPEN MET ROKEN

Roken. Een van de schadelijkse gewoonten die u als mens kunt hebben. Schadelijk voor uzelf maar ook voor de omgeving. Iedereen weet het eigenlijk wel maar toch doen we het. Dat is best gek. Zouden de huidige rokers niet geloven dat het daadwerkelijk enorme schade aan richt, of zou het iets anders kunnen zijn? Overal lees en hoort men dat stoppen met roken moeilijk is. Er is een miljarden industrie die zich ermee bezig houdt zoals nicotinekauwgom, pleisters, e-sigaretten etc. Er is dus geen reden waarom stoppen met roken zo lastig is.

Stoppen met roken is te doen voor een korte tijd en vervolgens ontstaat er een niet te houden drang.

Wist u dat stoppen met roken dmv hypnose mogelijk en zelfs makkelijk kan zijn?

Na 1 enkele sessie bent u al een niet roker, en af en toe is er nog een tweede sessie nodig. U zult zich verlost voelen.

Dus waarom wachten op het juiste moment? Verander Nu en plan nu nog online een afspraak in bij Belinda Bijlsma.

Waarom zou je stoppen met roken?

-U bespaard € 2920,-  per jaar op basis van 1 pakje sigaretten van 8 euro per dag.

In 2022 liggen de sigarettenprijzen in Nederland op € 8,20. Het gaat dan om een pakjesigaretten van 20 stuks (Marlboro, Camel, Kent). Let op want afwijkende smaken zijn soms duurder. Voor een pakje shag (tabak) betaal je € 14
 

-Ieder jaar komen er volgens het RIVM in Nederland 53.000 COPD patienten bij en in 80-90% van de gevallen is roken de oorzaak.

-Heroïne heeft ca 30 doden per jaar, cocaïne ca 20 doden per jaar en roken heeft ca 20.000 doden per jaar (bron radar NPO1 / 11-12-2018).

-Ieder jaar worden honderden kinderen opgenomen in ziekenhuizen met aandoeningen welke herleidbaar zijn naar rookgedrag van ouders of directe omgeving.

Wat zit er tegenwoordig in een sigaret?

Vroeger was een sigaret niets meer dan tabak en papier maar tegenwoordig worden er vele chemicaliën toegevoegd om er voor te zorgen dat de behoefte om te roken steeds sterker wordt, dit naast de nicotine, teer en koolstof monoxide.

Enkele risico’s van roken

Vele gezondheidsaandoeningen worden sterk beinvloed door roken en niet alleen voor jezelf maar ook voor je directe omgeving, enkele voorbeelden hiervan zijn:

-Onvruchtbaarheid.

-Kanker bijvoorbeeld longkanker, mondkanker, keelkanker.

-Tandvleesproblemen.

-Sexuele problemen door slechte doorbloeding.

-Hart en vaatziekten.

Maar er is ook goed nieuws:

Wanneer u serieus bent en nu een afspraak plant dan nemen de kansen op deze aandoeningen al na 1 week ruimschoots af.

Na 1 jaar ben je al bijna net zo gezond als een doorsnee niet-roker dus het is nog niet te laat.

 (meer info over stoppen met roken op wikipedia)

Wil je hulp om te stoppen met roken?

Twijfelt u nog? Boek dan online een ‘intake’ en maak kennis met Belinda Bijlsma. Zij zal de mogelijkheden met u doornemen.

Wilt u garantie? Ook dat is mogelijk, bespreek uw wens in de intake.

Stop met roken, nu!

Naast een onmiddellijke verbetering van uw gezondheid, bespaart u bij een pakje sigaretten per dag €8,-,  een bedrag van €2920,- per jaar wanneer u niet meer rookt! Geen excuses meer, geen slappe pogingen en stop nu. Verander Nu.

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt