Hypnotherapie en hypnose als behandeling bij PTSS

Heeft u een schokkende of nare ervaring achter de rug dan kan het zijn dat u PTSS hebt ontwikkeld. De lichamelijke en geestelijke klachten die bij PTSS ontstaan kunnen zo heftig zijn dat u niet meer normaal kunt functioneren. Doe er iets aan en kies voor behandeling middels hypnose of hypnotherapie bij Belinda Bijlsma.

Wanneer u een schokkende ervaring hebt gehad en/of een ernstig trauma hebt, wilt u het liefst deze ervaring zo snel mogelijk achter u laten. Heeft u door deze ervaring of dit trauma PTSS ontwikkeld dan zult u dit trauma steeds weer (het)beleven. Uiteindelijk zult u er alles aan doen om situaties te vermijden waarin deze gevoelens van bijvoorbeeld angst of verdriet opgeroepen worden. Uw wereld wordt steeds kleiner en omdat uw leven beheerst wordt door ongewenste emoties, zult u in het dagelijks functioneren worden belemmerd. Accepteer dit niet en kies niet voor een leven waarbij het continu draait om het trauma. Boek snel een afspraak op de website van Belinda Bijlsma en kies voor de voordelen van hypnotherapie.

Elimineren van ongewenst gedrag en emoties

Hypnotherapie is een geweldige manier om de kracht van het brein te laten zien. Deze vorm van therapie heeft niets met zweverig gedoe te maken, het mag zich met recht een wetenschap noemen. Hypnose wordt dan ook steeds meer toegepast in ziekenhuizen, met succes. Tijdens mijn behandelingen is er focus en wanneer u in deze focus zit, ga ik aan de slag met het onderbewuste. Op deze manier buig ik ongewenste gedrag of emoties om naar gedrag of emoties die wel wenselijk zijn.

Effectief en efficiënt

Vaak zijn behandelingen bij een therapeut enorm tijdrovend. Behandeling na behandeling na behandeling en het is maar afwachten wanneer u effect merkt. Het kost allerlei geregel op het werk of zelfs verlofdagen en alleen dat maakt dat u minder snel uw PTSS zult laten behandelen. Door de hoge drempel worden de klachten steeds erger en uw wereld steeds kleiner. Hypnotherapie via Belinda Bijlsma is snel en effectief. Na de eerste behandeling heeft u al resultaat en vaak is er ook niet meer dan 4 behandelingen nodig voor blijvend resultaat.

PTSS laten behandelen

Het is tijd om het trauma te verbannen naar het meest verre en donkere hoekje van uw herinneringen. Het is tijd om weer (een deel van) de oude ik te worden. Neem contact op met Belinda Bijlsma voor hypnotherapie en boek de afspraak via de website.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt