Fit at home blogs via Antje Monteiro

Sinds januari 2022 blog ik maandelijks op de gave site “Fit at Home” en ik ben daar via de fantastische vrouw Antje Monteiro via LinkedIn https://www.linkedin.com gekomen. Helaas ken ik haar niet persoonlijk maar wie weet komt dat nog op een dag 😉

Op de site ‘Fit at Home’ staan zo ontzettend veel leuke dingen en is echt een aanrader.

Mijn expert pagina vind je hier: Belinda Bijlsma – Fit at Home Health & Lifestyle (fitathomehealthenlifestyle.nl)

Blog 1 op 5 januari 2022 gaat over goede voornemens en is hier te lezen

Blog 2 op 3 februari 2022 gaat over dat hypnose spooky en duur zou zijn en is hier te lezen

Blog 3 op 9 maart 2022 gaat over mindset/rijkdom en is hier te lezen

Blog 4 op 1 april 2022 gaat over codependentie en is hier te lezen

Blog 5 op 29 april 2022 gaat nog wat dieper in op codependentie

Blog 6 op 26 mei 2022 gaat over langdurig ziek zijn en is hier te lezen

Blog 7 op 30 juni 2022 gaat over de reis van je leven en zelfontwikkeling en is hier te lezen

Blog 8: op 28 juli 2022 gaat over een behandelplan of behandelplannen en is hier te lezen

Blog 9 ga ik vandaag mee aan de slag! Veel leesplezier.

Liefs Belinda

 

Volgt u mij al op LinkedIn?

 

Spooky en duur?

 

Veel mensen denken en zeggen dat hypnose duur en oplichting is. En in eerste instantie lijkt het misschien spooky, denk aan Rasti Rostelli die overigens ook gewoon Ronald heet.

Maar ik nodig je uit om onderstaand te lezen en laat je verbazen.

Ongrijpbaar

Laten we beginnen dat hypnose oplichting zou zijn. Ik snap het helemaal hoor en ik ben ook ooit naar een show geweest wat ik best wel spannend vond. Achteraf dacht ik zelfs dat het niet waar kón zijn.

Het feit dat hypnose ingezet wordt als therapie is relatief onbekend hoewel de hypnotherapie wel een duidelijke opmars maakt. Het is volkomen veilig, effectief en efficiënt. Bij mij in de praktijk worden de meeste issues in slechts 4 sessies opgelost. Dat is iets waar veel mensen van dromen. Maar is het dan werkelijk zo simpel? Het antwoord op deze vraag is JA! Het enige wat belangrijk is is dat je wel echt heel graag ervan af wilt. Geloven in hypnose? Dat is nergens voor nodig.

Duur

Mensen kijken vaak maar naar 1 ding en dat is de prijs van een sessie. Zodra ze dat zien klikken ze vaak weg of zoeken naar alternatieven. Maar kijk eens naar de slagingspercentages en hoeveel consulten je nodig zou hebben, juist dáár zit het in. Steeds meer mensen lezen recensies gelukkig en komen erachter dat het dus wel degelijk werkt.

Garantie

Ook krijg ik vaak de vraag of ik garantie geef, vooral onder de stoppen met rokers. Het antwoord hierop is nee. Roken blijft een keuze en ik ga niet met je mee naar huis om als een politieagent op te letten. Het enige dat ik doe is, ervoor zorgen dat het je makkelijker afgaat om te stoppen met roken, je veel minder of vaak zelfs helemaal geen ontwenningsverschijnselen hebt. En krijg je garantie bij nicotinepleisters of Champix? Of wanneer je naar de dokter gaat voor een klacht en je krijgt medicatie voorgeschreven die je overigens steeds vaker gewoon zelf mag betalen. Krijg je dan garantie? Werkt het niet krijg je andere pillen die je ook weer betaald en waarom? Omdat je de dokter vertrouwt. Je denkt er geeneens over na……

Het is heel eenvoudig; wat heb je ervoor over om definitief van je probleem af te komen? Wil je eindelijk een leven waarin je je bevrijd zult voelen waar je al zó lang mee worstelt? Je niet langer rekening hoeft te houden met je beperking? Eindelijk genieten zoals zo velen.

Kan ik wel in hypnose?

Die vraag krijg ik ook heel vaak. Natuurlijk kun je dat mits je jezelf kunt overgeven aan mij en dat is natuurlijk heel persoonlijk. Dát is de reden dat ik altijd een intake adviseer. Misschien vind je mij wel heel stom 😉

En nadat al je wensen en klachten zijn besproken kom ik met een advies en een prijsopgave. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Twijfel

Twijfel je nog? Ik snap het; het is nog zo relatief onbekend maar met hypnose kun je werkelijk geweldige dingen bereiken. Ik kan je helpen met elk probleem. Langzaam maar zeker wordt het steeds meer ingezet zelfs in ziekenhuizen.

Ik ben opgeleid door Dave Elman, de zoon van de grondlegger van directe hypnose. Hij was degene die in de tijd dat er nog geen anesthesie bestond, hypnose gebruikte zodat artsen en tandartsen hun werk konden doen. Google maar eens…..Fijne dag!

Liefs Belinda.

Wil je nu wel een wonder?

Hypnotherapie maakt afvallen véél gemakkelijker. Je hebt niet langer het gevoel dat je op dieet bent.

Een gezonde geest met een gezond lichaam en een gezonde relatie met eten.

Dát is hypnotherapie bij www.verandernu.nl

in maximaal 4 sessies.

Boek vandaag nog uw intake via de website. Het kost u slechts €35,- (nu 50% korting) en is geheel vrijblijvend.

Goede voornemens

 

Loesje zegt daarover: Ik noem ze liever experimenten 😉

Hoe leuk is dat?

Het nieuwe jaar is er, het is weer januari. De tijd van goede voornemens, stoppen met roken, afvallen, sporten en zó veel meer. Even achter het computerscherm vandaan en buiten een korte wandeling maken, vaker de trap nemen i.p.v. de roltrap of lift. Ook ik nam het mij zó vaak voor maar in de praktijk kwam er weinig van terecht. Voordat het eind maart is hebben de meeste opgegeven. Ik ben niet de enige…. Wist u dat afvallen voornemen nummer 1 is?

Afvallen, voor mij een strijd die ik nooit zal winnen lijkt het. En vele met mij. Op de meest gekke momenten lijk ik dingen in mij mond te stoppen die ik eigenlijk geeneens lekker vind. Mijn voornemen is: ik stop alleen nog maar dingen in mijn mond die ik echt lekker vind!!

Toen ik mijn praktijk begon nam ik mij voor om mensen die willen afvallen niet te helpen. Virtuele maagband blablabla, goede marketingstrategie. Afvallen is stom, mij lukte het niet en hoe geloofwaardig ben je als therapeut om cliënten te helpen om af te vallen wanneer je zelf vet overgewicht hebt?

Je raad het al; de een na de andere aanvraag om af te vallen middels hypnotherapie ontving ik in mijn mailbox. Ik zat met mijn handen in het haar; wat ging ik die mensen vertellen? Ik dé dikzak zelf.

Er kwam een cliënte binnen met een andere hulpvraag en zij vertelde mij over intermitted fasting. Persoonlijk had ik daar een paar jaar geleden nog nooit van gehoord maar ik luisterde aandachtig naar haar verhaal en begon er zelf mee. Puur als experiment, net als Loesje 😉

En wat gebeurde er was ongelofelijk; ik voelde mij een stuk beter. Als ik 16 uur per etmaal niet at voelde ik mij scherper en energieker. Oke de eerste weken waren best zwaar, hoofdpijn vooral maar dat verdween al na de tweede week. Maar afvallen ho maar. Inmiddels was ik diabeet en kreeg medicatie.

Ik zette door, hield vol en verzamelde recepten van groente/fruit shakes zonder die chemische toevoegingen. Puur natuur, ingrediënten makkelijk te koop in vrijwel elke reguliere supermarkt. En kreeg er plezier in.

Ook vond ik het leuk om cliënten te mogen begeleiden in hun proces naar een gezonde relatie met eten. Chocolade je grote valkuil? Wil je het vies vinden? Of dat het je niet meer boeit? Ik deed het. Mijn lijst met shakes, ik deelde het uit aan een ieder die het wilde proberen.

Oh wacht, proberen? Daar doe ik niet aan. We doen het! Of anders niet.

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen begeleiden in een gezonde relatie met eten want wat bleek? De mensen die willen afvallen bleken zelden bourgondiërs. Het zat veel meer in rare eetgewoonten of onbewust verkeerde dingen eten. Bewust wist bijna eenieder wat goed en slecht is maar ze hadden wel last van een saboteur.

De een vertelde:

’Belin wanneer ik hapjes in de keuken klaar maak stop ik mijn eigen mond al vol met van alles alvorens ik de woonkamer binnen kom.’

Of

‘Wanneer ik het in huis heb kan ik er niet vanaf blijven en moet het op.’

Of

‘Door de supermark lopen en opeens ligt er van alles in mijn karretje waarvan ik weet dat het niet goed is.’

Daar ligt dus het probleem!
Nou ja onder andere dan.

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en ben blij te mogen en kunnen vertellen dat ik geen diabeet meer ben, geen medicatie slik en flink afgevallen ben. Intermitted fasting dank u wel!

Tevreden met mijn lijf? JA! Tevreden met mijn eetgedrag? Meestal wel.

Maar hoe leuk ik het om mensen te helpen in een soort gelijk proces? Het is werkelijk héérlijk! 

Iedereen heeft de interne saboteur. Iedereen wil er vanaf. En niemand kan er op eigen kracht bij…….maar met hypnose kun je dat wel. In slechts 4 stappen. Een duurzame verandering voor de rest van je leven.

En nee ik ben niet eng…..

Fijne goede voornemens. 

Liefs. Belinda

makkelijk stoppen met roken

🔥Een succes formule

🚬Zie je er tegen op en ben je bang dat je het niet vol houdt? Wellicht ben je al vaker gestopt maar is het niet gelukt. Ik geloof dat mijn succes zit in de persoonlijke aanpak. Je doet het niet alleen; veranderen doe je samen.

Dit krijg ik ook terug van de klanten. Daarvan zijn 95% van de rokers na 1 jaar nog steeds succesvol gestopt.

🔥Een succes formule.

De combinatie van de professionele begeleiding en de onderhandeling met het onbewust brein zonder nicotinevervangende middelen is de meest effectieve manier om te stoppen met roken gebleken.

🚭Stop nu ook met roken

Zet nu de eerste stap naar een rookvrij leven.

www.verandernu.nl

50% korting op intakes tw €70,-

December is voorbij, een hele drukke maar vaak ook de duurste maand van het jaar.

🔊 Daarom de hele maand Januari 50% korting op intakes tw €70,- 🎁

Laat u geheel vrijblijvend en tegen een sterk gereduceerd tarief adviseren wat 🌀hypnotherapie🌀 voor u zou kunnen betekenen.

Boek via 🔜 www.verandernu.nl®️ en selecteer intake. De korting wordt automatisch verrekend.

Hoeveel geld vrouwen maar ook mannen uitgeven aan hun uiterlijk? Om er mooi uit te zien?

Kapper, kleding, verzorgingsproducten, make-up, nagels, cosmetische ingrepen…

Maar een lelijkheid die er soms uit komt naar bijvoorbeeld een partner, een collega en misschien ook andere mensen, zelfs een kind….(Ja ik ook helaas, dus mag het zeggen).

Begrijp me niet verkeerd, er mooi uitzien is heel fijn en jezelf verzorgen is belangrijk, maar…

Klagen dat je met angsten, onzekerheden, verslaving, chronische pijn, depressie, dat je geen nieuwe liefde kunt vinden omdat je telkens tegen dezelfde muren aanloopt of weet ik veel wat, kampt en echt géén geld hebt om daar iets aan te veranderen, daar raak ik van gefrustreerd!

Wordt het vergoed door de zorgverzekering? Niet?

Nee laat maar…..alsof dat kleine stukje vergoeding álles oplost……

Of andere onzin zoals, dat ik geld verdien aan de narigheid van een ander……dat doet de automonteur en de loodgieter ook. Niet te vergeten de farmaceutische industrie.

Ben ik nu stom?

Ach…..

Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden.

Wil je toch weten wat hypnotherapie kan betekenen?

Hoe je dingen snel, efficiënt en effectief kunt oplossen of verzachten?

Boek dan in januari een intake tegen 50% korting.

Het kost maar 35 euro….

Staat je veel beter dan de opgespoten lippen 😜

www.verandernu.nl

🎄GRATIS INTAKES DECEMBER 2021🎄

Het is alweer december 🛎, de laatste en misschien wel gezelligste maand van het jaar.

En dat vieren wij. 🥂🍾

🔊 Daarom de hele maand 💯% gratis intakes tw €70,- 🎁

Laat je geheel vrijblijvend en nu ook kosteloos adviseren wat 🌀hypnotherapie🌀 voor je kan betekenen.

Boek via 🔜 www.verandernu.nl®️