Zenuwpijn, er is goed nieuws voor u!

Wat is nu zenuwpijn en wat is er wél aan te doen?

Neuropatische pijn of neuralgie zijn andere benamingen voor zenuwpijn. Er is een pijn in een bepaald gebied en u heeft last van een bepaalde zenuw. De pijn kan bestaan uit hevige pijn scheuten, een brandend gevoel, een doof gevoel of zelfs krampen.

De reden kan zijn door beschadiging van de zenuw bijvoorbeeld na een operatie (post operatieve pijn), of na een ongeval maar soms is er helemaal geen aanwijsbare oorzaak. De pijn kan ook afhankelijk zijn van de locatie. Zo kun je zenuwpijn hebben in je been of in je gezicht maar ook in je handen of voeten. Zenuwpijn is eigenlijk overal mogelijk.

Maar wat als er nu geen aanwijsbare oorzaak is? Of de arts zegt dat u er mee moet leren leven?Zenuwpijnen zijn verschrikkelijk, vaak helpen pijnstillers slechts enigszins en vooral tijdelijk. Een pijnblokkade kan een voorstel zijn van de arts en u komt terecht op de pijnpoli.

Maar er is goed nieuws voor u want er zijn wél andere behandelingen beschikbaar. De behandeling is vrij nieuw in Nederland en nog vrij onbekend.

Om na te gaan of u geschikt bent voor een behandeling in de praktijk Verander Nu is het van belang dat u een beoordeling consult boekt. Deze afspraak kunt u boeken tegen het zeer gereduceerde tarief van slechts 35 euro.

Daarin wordt uw pijn besproken en aan de hand van dat gesprek kan ik u laten weten of u geschikt bent voor de behandeling.

De uiteindelijke behandeling is slechts 1 consult en de resultaten zijn werkelijk fantastisch te noemen.

Waarom wachten? Veranderen doe je nu. Fijne dag

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt