Worstelen met gevoelens

Aangezien lichaam en geest één systeem zijn, hebben geestelijke gezondheid en lichamelijke gezondheid echter hetzelfde belang: het fysieke lichaam VOLGT de geest. (Wist u dit?)

De meerderheid van de mensen die worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen hebben in de een of andere vorm nadelige kinderervaringen gehad, alles tussen licht en ernstig.

De impact van uw jeugd creëert uw onderbewuste programmering: WIE JE DENKT DAT JE BENT, niet wie je bent.(We zijn allemaal kinderen geweest en we zijn allemaal geprogrammeerd, onthoud dit alstublieft.)

Anderen kunnen tijdens het volwassen leven ernstige, zware mentale gevolgen of trauma’s ervaren. Wanneer de kinderjaren echter in alle opzichten stabiel, liefdevol, bemoedigend en veilig waren, herstellen ze veel gemakkelijker dan degenen die dan niet hebben gehad.

Voor degenen die mentaal worstelen: bekijk de bijgevoegde foto, deze is van een collega van mij en ik werd hier zo door geraakt dat ik het graag met jullie wil delen.

Wanneer u een van de emoties ervaart die op de vingers worden genoemd, houdt u die vinger gewoon vast totdat de emotie is verdwenen.

Voed jezelf daarna door zachtjes met de palm van je hand te cirkelen.

#zorg goed voor jezelf

Warme groet Belinda 💚🍀 www.verandernu.nl

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt