Wel of geen trauma?

Huilend zit een kleine jongen in de hoek. Een schreeuwende en agressieve persoon in zijn nabijheid. Hij is bang……
En dit gevoel draagt hij al jaren met zich mee, onbewust. En iedere keer wanneer hij op een bepaalde manier met stemverheffing of agressie in aanraking komt voelt hij zich onbehaaglijk; hij is nu 53 jaar.
En eigenlijk snapt hij niet wat er gebeurt…
Een volwassen vent, leidinggevende functie, doet het uitstekend in het bedrijfsleven maar van binnen knaagt er iets, een gevoel of is het twijfel/onzekerheid? Hij weet het gewoon niet.
 
Onbewust is hij bang; wellicht bang voor dominantie of bang dat er misschien ‘iets’ kan gebeuren of misschien zelfs bang om zichzelf te zijn.
En waarom? Omdat die kleine jongen ergens nog steeds bestaat.
En waar dan? Dat zit in het onbewuste brein, dat is het brein die je veilig wil houden en daar van alles voor doet.
En dan zie je dat het allemaal niet écht voorbij is, stiekem en onbewust zit het er nog steeds en is hij nog steeds bang.
En weet je, iedereen draagt een kleine jongen of een klein meisje bij zich dat geheeld mag worden.
 
En hoe doe je dat dan?
Bij praktijk verander nu gebeuren magische dingen.
In maximaal 4 sessies volledig op het juiste pad.
Dát is hypnotherapie bij Belinda Bijlsma. Veranderen doe je samen.
 
Wil je meer weten boek dan een intake gesprek, het verplicht je tot niets en kost je nu slechts 35 euro; dat is maar liefst 50% korting.
 
www.verandernu.nl
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt