Wat een zaadje kan doen.

In ons jonge leven, tot een jaar of 7/8 nemen we dát wat we zien en horen als waarheid aan.

We staan volledig open en hebben geen filter.

Sommige dingen die we meemaken kunnen zich zo ontwikkelen dat we er last van krijgen. Dat kan een angst worden of gedrag van onszelf waar we eigenlijk niet op zitten te wachten.

Er kan zelfs chronische pijn ontstaan. Zo ontstaat bijvoorbeeld ook fibromyalgie.

We hebben er maar mee te dealen.

Of toch niet?

Kijk naar deze boom….komt uit slechts een zaadje voort….groeit de meest rare kanten op maar uiteindelijk toch de goede kant op, naar boven.

Zo kan het ook bij u gaan.

Met wat hulp, uitleg in maximaal 4 afspraken.

Bij praktijk VeranderNu kunnen we samen, als het ware de boel ook weer in de juiste richting krijgen. Met als gevolg, weer grip op uw leven, op eigen gedrag en indien er sprake is van chronische pijn, het verwijderen van pijn.

Te mooi om waar te zijn?

Niet bij praktijk VeranderNu.

Lees de recensies op de website eens en bedenk wat er in uw leven zou veranderen wanneer u er klaar voor bent om aan de slag te gaan.

www.verandernu.nl

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt