Veranderen. Waarom wachten op het ‘juiste’ moment? Veranderen doe je nu.

Veranderen. Wanneer je wacht op het juiste moment dan zul je een groot gedeelte van je leven aan het wachten zijn.

En even serieus, waarom zou je willen wachten? Jij wil toch die verandering in je leven? Je bent niet langer blij, je bent teleurgesteld of verdrietig. Misschien zelfs nog erger…..

Mensen zeggen vaak: “Maar ik ben zo Belinda en je kunt de aard van het beestje niet veranderen.”

Mijn reactie is dan meestal: ‘Nou zeker wel! Je bent niet zo geboren hoor. Je bent niet zo, maar jij doet wel zo. Wat als je het gewoon niet meer doet? Wat dan? Hoe zal je leven er dan uit zien?

Reactie is vaak: “Maar wat als het dan mislukt Belinda?”

En dan zeg ik: “Maar wat als het wel lukt?”

Tja……en dan? Vaak is het zo dat de angst voor het onbekende je tegenhoudt. Je weet dat het oude gedrag niet meer werkt en dus eigenlijk is er geen keuze. De enige manier is juist om het te veranderen. En dat kan heel eng zijn maar nu doe je het niet meer alleen. Ik help je hierbij en vaak is 1 enkele sessie voldoende.

Veranderen doe je helemaal zelf en ik help je daar waar nodig. Of het nu angsten zijn, verslavingen of verdriet….werkelijk alles is mogelijk!

Je hoeft het alleen maar te doen. Maak vandaag nog een afspraak. https://www.verandernu.nl

Lieve groet,

Belinda

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt