makkelijk stoppen met roken

ROKEN

1. Luchtvervuiling is net zo ongezond.

2. Je moet toch ergens aan dood gaan.

3. Iedereen doet wel eens iets ongezonds.

4. mijn opa is 87 geworden en die rookte een pakje per dag.

5. Iedereen zegt dat alles door roken komt; makkelijke kapstok.

6. Liever een leuk dan een saai leven.

7. Ik leef verder heel gezond.

8. Het is het enige wat ik voor mezelf heb.

9. Als het echt zo slecht zou zijn zou het niet verkocht worden.

10. De een drinkt, ik rook.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Rokers hebben vele argumenten om niet te stoppen en rookgedrag goed te praten, hiermee rechtvaardigen ze het rookgedrag terwijl ze dondersgoed weten dat het zeer ongezond is.

Maar stoppen is ook lastig maar er is een oplossing!

Als ex-roker en hypnotherapeut weet ik precies hoe je je voelt en wat je nodig hebt. De sleutel zit in je onderbewustzijn.

Boek een intake om erover te praten en wellicht kom je in aanmerking om in slechts 1 behandeling een niet-roker te zijn zonder ontwenningsverschijnselen.

Ik heb een zeer hoog slagingspercentage.

www.verandernu.nl

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt