Belinda is als een parel in een oceaan van medische oesters.

Ik vond de eerste sessie erg effectief. Voor jou zijn emoties belangrijk en goed en je kunt mensen helpen om emotioneel evenwicht te vinden. Voor mij hebben emotionele zaken geheel afgedaan, ik weet niet anders dan dat anderen ze gebruiken om mij te kwellen.

Door te proberen mijn emoties in balans te brengen wordt dat proces voor mij belangrijk en is er opnieuw een geweldige kans voor anderen om die balans te verstoren: Ik ben dan kwetsbaar.

Ik ben die weg in het verleden gegaan (mijn kwetsbaarheid accepteren) en dat werd zo’n ellende dat ik gezworen heb dat nooit meer te doen. Mijn remedie is een soort van amputatie, ik heb gewoon geen emoties meer, ik voel ze niet meer.

Net als na een amputatie fantoompijn blijft bestaan zo blijft na het afscheid nemen van emoties een soort van restpijn achter, een soort schuldgevoel, het gevoel dat ik de zaak bedrieg, dat het niet eerlijk is om zo makkelijk van dit probleem af te komen.

De eerste sessie hielp me die “restpijn” te vergeten, ik voel me thuis op het strand, dat is waar ik alles vergeet, schoon ben, gereinigd. Dat is “Gods wasmachine” daar sterven zelfs onreine gedachten.

De tweede en derde sessie gingen de andere kant op, dat is logisch voor jou. Maar ik wil niet meer nadenken over het verleden, ik wil het gewoon vergeten, en de mensen erbij. Ik denk niet dat mijn emoties te repareren zijn.

Ik wil vliegen als een havik, in de lucht, vrij zijn. Niet meer gestoord worden door wat ik noem muizengedachten.

Blijft dat je een hele moeilijke taak hebt aangepakt, ik ben niet makkelijk, en dat vind ik dapper van je.

Met vriendelijke groet, Joop Lennartz

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt