Meer grip op allergieën door middel van hypnotherapie bij Belinda Bijlsma

Allergieën. Beginnen de ogen alweer te tranen als het hooikoorts seizoen is aangebroken, of staat u iedere ingrediëntenlijst te analyseren om allergieën te voorkomen? Een allergische reactie kan op verschillende manieren tot uiting komen en je wilt dit dan ook het liefste voorkomen. Laat de allergieën uw leven niet beheersen en boek een afspraak voor hypnotherapie bij Belinda Bijlsma.

Heeft u een of meerdere allergieën dan herkent u het gevoel continu op de hoede te moeten zijn. Vooral wanneer de allergie een levensbedreigende reactie op kan roepen. Dan is het belangrijk om goed op te letten met het eten of gebruiken van de middelen en stoffen die de allergieën oproepen. Wilt u de bezorgdheid over je allergieën los kunnen laten? Weer de controle op het doen en laten volledig in eigen handen hebben? Boek dan een afspraak voor hypnotherapie in bij Belinda Bijlsma en pak de grip op het leven weer terug.

Hypnotherapie en de kracht van het brein

Allergieën zijn een overdreven reactie van het immuunsysteem op een stof van buitenaf. De overdreven reactie is dan de manier waarop de allergieën worden  geuit, bijvoorbeeld huiduitslag, niezen of benauwdheid. Met hypnotherapie buigen we ongewenste gedragingen en emoties om naar gedragingen en emoties die wel wenselijk zijn. Omdat ik de allergieën  als een ongewenste reactie van het lichaam ziet, zijn vele allergieën dan ook met hypnotherapie om te buigen. Wat ik met hypnotherapie dus eigenlijk doe, is uw lichaam vragen om zich anders te gaan gedragen wanneer u met een middel of stof in aanraking komt waar u normaal allergisch voor bent. Hypnotherapie is dan ook geen zweverig en spiritueel gedoe, het is een wetenschap die laat zien hoe krachtig ons brein is.

De focus staat aan

Hypnotherapie laat de controle en wilskracht verliezen? Onzin! Ik beheers de wetenschap om direct toegang te krijgen tot uw onderbewustzijn. Zo kan ik daar de afgesproken zaadjes planten die u nodig heeft om ongewenst gedrag of emoties te beïnvloeden. Daarna is de rest aan u. Ik buig de overdreven reactie van het brein met betrekking tot de allergieën om naar een minder heftige en zelfs meestal normale reactie. Niet iedere allergie is tegen te gaan, maar wel heel veel.

Roep allergieën een halt toe

Wilt u van je allergie af, boek dan een afspraak bij Belinda Bijlsma via de website. Meestal is het gewenste resultaat met 4 behandelingen al bereikt. De resultaten zijn blijvend waardoor u na de behandeling ook écht klaar bent met de klacht waar ik voor heb behandeld. Tot snel in mijn praktijk.

Boek nu een hypnose consult voor hulp bij allergieën.

Laden...