Meer grip op allergieën door middel van hypnotherapie bij Belinda Bijlsma

Allergieën. Beginnen de ogen alweer te tranen als het hooikoorts seizoen is aangebroken, of staat u iedere ingrediëntenlijst te analyseren om allergieën te voorkomen? Een allergische reactie kan op verschillende manieren tot uiting komen en je wilt dit dan ook het liefste voorkomen. Laat de allergieën uw leven niet beheersen en boek een afspraak voor hypnotherapie bij Belinda Bijlsma.

Heeft u een of meerdere allergieën dan herkent u het gevoel continu op de hoede te moeten zijn. Vooral wanneer de allergie een levensbedreigende reactie op kan roepen. Dan is het belangrijk om goed op te letten met het eten of gebruiken van de middelen en stoffen die de allergieën oproepen. Wilt u de bezorgdheid over je allergieën los kunnen laten? Weer de controle op het doen en laten volledig in eigen handen hebben? Boek dan een afspraak voor hypnotherapie in bij Belinda Bijlsma en pak de grip op het leven weer terug.

Hypnotherapie en de kracht van het brein

Allergieën zijn een overdreven reactie van het immuunsysteem op een stof van buitenaf. De overdreven reactie is dan de manier waarop de allergieën worden  geuit, bijvoorbeeld huiduitslag, niezen of benauwdheid. Met hypnotherapie buigen we ongewenste gedragingen en emoties om naar gedragingen en emoties die wel wenselijk zijn. Omdat ik de allergieën  als een ongewenste reactie van het lichaam ziet, zijn vele allergieën dan ook met hypnotherapie om te buigen. Wat ik met hypnotherapie dus eigenlijk doe, is uw lichaam vragen om zich anders te gaan gedragen wanneer u met een middel of stof in aanraking komt waar u normaal allergisch voor bent. Hypnotherapie is dan ook geen zweverig en spiritueel gedoe, het is een wetenschap die laat zien hoe krachtig ons brein is.

De focus staat aan

Hypnotherapie laat de controle en wilskracht verliezen? Onzin! Ik beheers de wetenschap om direct toegang te krijgen tot uw onderbewustzijn. Zo kan ik daar de afgesproken zaadjes planten die u nodig heeft om ongewenst gedrag of emoties te beïnvloeden. Daarna is de rest aan u. Ik buig de overdreven reactie van het brein met betrekking tot de allergieën om naar een minder heftige en zelfs meestal normale reactie. Niet iedere allergie is tegen te gaan, maar wel heel veel.

Roep allergieën een halt toe

Wilt u van je allergie af, boek dan een afspraak bij Belinda Bijlsma via de website. Meestal is het gewenste resultaat met 4 behandelingen al bereikt. De resultaten zijn blijvend waardoor u na de behandeling ook écht klaar bent met de klacht waar ik voor heb behandeld. Tot snel in mijn praktijk.

Boek nu een hypnose consult voor hulp bij allergieën.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt