Fit at home blogs via Antje Monteiro

Sinds januari 2022 blog ik maandelijks op de gave site “Fit at Home” en ik ben daar via de fantastische vrouw Antje Monteiro via LinkedIn https://www.linkedin.com gekomen. Helaas ken ik haar niet persoonlijk maar wie weet komt dat nog op een dag 😉

Op de site ‘Fit at Home’ staan zo ontzettend veel leuke dingen en is echt een aanrader.

Mijn expert pagina vind je hier: Belinda Bijlsma – Fit at Home Health & Lifestyle (fitathomehealthenlifestyle.nl)

Blog 1 op 5 januari 2022 gaat over goede voornemens en is hier te lezen

Blog 2 op 3 februari 2022 gaat over dat hypnose spooky en duur zou zijn en is hier te lezen

Blog 3 op 9 maart 2022 gaat over mindset/rijkdom en is hier te lezen

Blog 4 op 1 april 2022 gaat over codependentie en is hier te lezen

Blog 5 op 29 april 2022 gaat nog wat dieper in op codependentie

Blog 6 op 26 mei 2022 gaat over langdurig ziek zijn en is hier te lezen

Blog 7 op 30 juni 2022 gaat over de reis van je leven en zelfontwikkeling en is hier te lezen

Blog 8: op 28 juli 2022 gaat over een behandelplan of behandelplannen en is hier te lezen

Blog 9 ga ik vandaag mee aan de slag! Veel leesplezier.

Liefs Belinda

 

Volgt u mij al op LinkedIn?

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt