Door breekbaar te zijn ben ik onbreekbaar.

Misschien is dit tè persoonlijk en toch wil ik het hier delen.

Ook ik heb mijn issues in het leven; het feit dat ik therapeut ben wil niet zeggen dat ik zelf alles goed doe. Er is geen ‘Belinda handleiding’, zelfs niet voor mij.

Toen ik geboren werd of überhaupt wanneer je als mens ter wereld komt zijn emoties een bijbehorend iets, net als eten en drinken; het hoort er allemaal bij.

Nu is het zo dat bij mannen van mijn generatie, de emoties volledig genegeerd zijn/worden. In onze jeugd was het voornamelijk zo dat emoties als zwak gezien werden, zeker door de mannen. Jongens die huilen zijn zwak. Zelf heb ik vaak gehoord dat als ik iets op school had meegemaakt wat echt niet leuk was dat mijn ouders reageerde met: ach dan sla je toch gewoon terug. Maar dát wilde ik helemaal niet.

Net als de vele mannen van mijn generatie heb ik in mijn leven emoties vaak onderdrukt en genegeerd en op een gegeven moment loop je met een hele hoop rond en dat drukt op je (mij). Je kunt namelijk niet blijven negeren en op een gegeven moment gaat het je hele leven bepalen vaak heel veel op onbewust niveau.

Wanneer je uiteindelijk in staat bent je kwetsbaar (breekbaar) op te stellen door jezelf toe te staan om emoties te voelen (ik kan het inmiddels) creëer je een nieuwe versie van jezelf. In mijn geval Belinda 2.0

Ik hoef geen mooi weer meer te spelen, ik hoef mij niet beter voor te doen dan ik ben met een mooie carriére of een dikke auto die voor een prachtig huis geparkeerd staat.

En juist daarom ben ik nu onbreekbaar, gewoon door breekbaar te zijn. Snap jij het ook?

 

www.verandernu.nl

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt