Chronische pijnpatiënten zijn volledig verbaasd door snelle werking van deze spectaculaire behandeling

Er is gebleken uit diverse onderzoeken dat mensen met chronische pijn vaak en tevergeefs zoeken naar een manier om om te kunnen gaan met hun pijn. De arts heeft tenslotte gezegd dat ze ermee moeten leren leven.

Bijvoorbeeld fysiotherapie kan regelmatig verlichting bieden maar het is vaak allemaal tijdelijk. Maar wat als er nu toch een passende therapie kan zijn? Die werkelijk pijn verlicht op een duurzame manier?

In Leiden in Zuid-Holland wordt een in Nederland relatief nieuwe, revolutionaire pijnbestrijdingsmethode toegepast. Die zelfs werkt als andere specialisten niet verder komen. Maar hoe werkt dat dan?

Belangrijk is dat u een diagnose van een arts heeft. Het maakt niets uit wat de chronische pijn is of waar het vandaan komt maar een diagnose door een arts is belangrijk voordat er een behandeling gestart kan worden bij praktijk Verander Nu in Leiden.

Er wordt gewerkt met een systeem die ALLE aspecten aanpakt, dit gaat veel verder dan het wegnemen van de chronische pijn.

Alle spieren, zenuwpijnen, verklevingen, slijtage’s, letsel en zelfs problemen die op een MRI niet zichtbaar zijn worden aangepakt. Er is resultaat na 1 behandeling.

Neem uw leven weer in eigen hand en laat het niet verpesten door dagelijkse pijnklachten.
Geef ons de kans ze op te lossen!

De praktijk Verander Nu in Leiden heeft regelmatig acties voor een gratis intake om deze methode kenbaar te kunnen maken aan het hele land.

“Like” onze Facebook pagina en Instagram om geïnformeerd te blijven over deze acties.

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt