Hypnose of hypnotherapie voor leven zonder belemmeringen

Gaat u gebukt onder ongewenste emoties en gedrag? Sta op, gooi het roer om en neem contact op met Belinda Bijlsma, ervaren en geregistreerd hypnotherapeut.

Effectief al na 1 behandeling.

Wat fijn dat u op deze website bent uitgekomen. Dit is namelijk al een teken dat u de wens en wil hebt om het een en ander aan te gaan pakken in uw leven. Een moedige stap, maar hoogst waarschijnlijk een noodzakelijke stap. U loopt mogelijk vast op een of meerdere punten in het leven. Nu is het tijd geworden om voor uzelf te kiezen. Schouders recht, rug recht, kin omhoog en actie! Zou u een perfect leven hebben waar niets in veranderd hoeft te worden, dan was u dit nu misschien niet aan het lezen. Daarom hulde aan u, want ook voor u ligt er een ontspannen leven te wachten en ik help u daar graag bij. Geen excuses meer.

Mijn naam is Belinda Bijlsma. Ik heb mij tot doel gesteld in mijn leven om anderen door middel van hypnose en hypnotherapie te helpen bij de meest uiteenlopende klachten.

Ik ben een allround hypnotherapeut en hypnotiseur en zal tijdens een behandeling de belemmerende en/of beperkende overtuigingen, die u beperken maar ook ongewenst gedrag of emoties veroorzaken, ombuigen. Therapeutisch hypnose en hypnotherapie is geen zweverig gedoe, echt anders dan in de bekende shows waarin mensen in hypnose gebracht worden, de meest bizarre dingen gaan doen en er vervolgens niets meer van weten.

Hypnose en hypnotherapie is een serieuze zaak, het is een wetenschap en sterker nog, het beïnvloedt het brein om voortaan anders te reageren op de situaties waar u normaal in vastloopt en wordt inmiddels gebruikt in vele ziekenhuizen. Mijn behandeling zorgt, indien gewenst, voor een permanente verandering van ongewenste emoties en gedrag, ook wanneer de hypnose sessie beëindigd is.

U kunt voor behandelingen van diverse klachten bij mij terecht. Wordt op de website nu niet de klacht of belemmering genoemd waar u mee kampt, neem dan vooral even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van mijn behandelingen. Ik help u verder met veranderen van (ongewenst) gedrag en de emoties op het gebied van verslaving, chronische pijn, afvallen en hypnotische maagband, angsten, rouwverwerking, verlies, miskraam, verdriet, migraine, PTSS, blessures, stoppen met roken, ivf-begeleiding en allergieën.

Maar ook zaken als zweepslag, diabetes, psoriasis, carpaal tunnel syndroom heb ik goede resultaten mee. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen bij mij terecht. Met hypnose en hypnotherapie is zo ontzettend veel mogelijk. De kracht van het brein.

Het is tijd om te kiezen voor een verbeterde versie van uzelf, geen belemmeringen op het gebied van gedrag en emoties. Kom van de bank af, maak een afspraak en stop met de smoesjes om niet voor uzelf te kiezen. Na 1 behandeling merkt u al effect en vaak zijn 4 behandelingen voldoende om uw doelen te bereiken. Gebrek aan tijd en/of vrije dagen is door de efficiëntie en effectiviteit geen reden meer om niet aan uzelf te werken, maak dan ook snel de afspraak!

Is het de 1e keer?

Boek dan een intake consult voor 70 Euro. U krijgt tijdens de boeking een Ideal link zodat ik, doordat ik geen debiteurenbeheer hoef uit te voeren, mijn prijzen relatief laag kan houden.

Bent u al vaker bij mij geweest kies dan voor ‘vervolgafspraak’ in de bookingstool.

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt