Roep migraine een halt toe met een behandeling door Belinda Bijlsma

Heeft u last van migraine dan weet u als geen ander dat dit niet zomaar hoofdpijn is. Het kan zo erg zijn, dat het uw leven meer beheerst dan u lief is. Het is tijd om te stoppen met het accepteren hiervan en er wat aan te doen. Voor een behandeling door middel van hypnotherapie neem je contact op met Belinda Bijlsma.

Gaat u gebukt onder de enorme kwelling die migraine heet? Heeft u wellicht al verschillende medicatie geprobeerd om de pijn in het hoofd tegen te gaan? Misschien heeft u zelfs al gehoord dat u er mee moet leren leven! Geef niet op, er is hoop, sterker nog; u kunt het verminderen of zelfs helemaal kwijtraken. Neem contact op met Belinda Bijlsma voor hypnotherapie. Ook u heeft recht op een leven zonder pijn!

De kracht van het brein

Ik hoef u niet te vertellen hoe krachtig het menselijk brein is. Voor zover wij weten, zijn wij immers het meest intelligente leven binnen ons zonnestelsel. Wat u mogelijk niet wist, is dat je met uw eigen brein de migraine de baas kunt. Hypnotherapie is niet te vergelijken met de hypnose in televisieshows. Hypnose op therapiebasis is een wetenschap die ook in steeds meer ziekenhuizen wordt toegepast. U heeft de focus  op iets en ik breng dan in het onderbewuste verandering aan. Ik laat u geen dingen doen die u niet wilt doen, ik buig ongewenst gedrag en ongewenste emoties om in wat voor u wel wenselijk is. En dát is de kracht van het brein. Hypnose is geen zweverig gedoe, het is een wetenschap en u hoeft er niet in te geloven om het te laten werken.

Een effectieve behandeling

Wellicht herkent u dit wel: u loopt al weken met pijn. Eigenlijk moet u naar een behandelaar, maar u gaat niet uit angst tig verlofdagen kwijt te zijn. Laat u behandelen voor de klachten door Belinda Bijlsma dan bent u over het algemeen al met hooguit vier behandelingen klaar. Met hypnotherapie door Belinda Bijlsma heeft u snel en blijvend resultaat. Het tijdrovende aspect van sommige behandelingen kan bij mijn praktijk dan ook geen excuus zijn om niet te kiezen voor een leven zonder migraineaanvallen.

Een behandeling tegen migraine aanvragen

Ik sta graag voor u klaar en help u uw leven zonder migraine te leiden. Neem contact op voor meer informatie, ook over behandelingen bij andere klachten zoals tinnitus. Plan direct een afspraak in via de website. Neem de touwtjes weer in eigen handen.

Laden...
Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt