Afvallen en hypnose / hypnotherapie

Het is weer januari en veel mensen hebben goede voornemens zoals  bijvoorbeeld afvallen.

De meeste beginnen enthousiast, sommige zijn streng voor zichzelf, anderen wat milder maar meestal voor het einde van de maand genaderd is hebben ze al gefaald.

De meeste herkennen zich wel in het bovenstaande stuk maar wat kunt u deze keer anders doen? Welke verandering kunt u aanbrengen in 2021 naar een gezond gewicht? Het antwoord is hypnotherapie!

Afvallen zonder dieet, zonder diëtiste dát is mogelijk bij praktijk Verander nu in Leiden. En waarom? Omdat het de oorzaak aanpakt. Deze keer betrekt u het onderbewustzijn bij uw doel naar een gezond gewicht. Ca 95% van het gedrag is onbewust, misschien nog wel meer. En met die wetenschap begrijpt u hoe lastig het is om het onbewust op een bewuste manier aan te pakken. Wanneer u uw onbewuste aanpakt zult u automatisch een manier vinden die passend is.

Uw lichaam weet precies wat het nodig heeft alleen ergens bent u het gedurende het leven kwijtgeraakt. Wellicht bent u een geconditioneerde eter geworden omdat u van uw ouders altijd het bord leeg moest eten. Of misschien bent u wel een onbewuste eter, voor de gezelligheid, kaasplankje of de befaamde zak chips voor de tv. Of toch de emotionele eter? Misschien herkent u zichzelf in alle 3…..

Wanneer u onbewust de aanpassingen oppakt die nodig zijn dan is het leven naar een gezond gewicht, of dat nu afvallen of aankomen is, eenvoudig! Het lichaam zal zich precies aanpassen op het tempo dat passend is; bij de een gaat dat snel en bij de ander iets langzamer. Maar het doel is een gezond gewicht en daarnaast ‘ normaal ‘ kunnen omgaan met voeding.Zelfs een maagverkleining, maagband of gasttic bypass is mogelijk in hypnose. De meeste mensen hebben slechts 4 sessie nodig om het eetgedrag blijvend aan te passen.

Nieuwsgierig geworden?

Boek een intake tegen het sterk gereduceerde tarief van 35 euro in de maand januari; dat is maar liefst 50% korting.

 

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt