Hoeveel geld vrouwen maar ook mannen uitgeven aan hun uiterlijk? Om er mooi uit te zien?

Kapper, kleding, verzorgingsproducten, make-up, nagels, cosmetische ingrepen…

Maar een lelijkheid die er soms uit komt naar bijvoorbeeld een partner, een collega en misschien ook andere mensen, zelfs een kind….(Ja ik ook helaas, dus mag het zeggen).

Begrijp me niet verkeerd, er mooi uitzien is heel fijn en jezelf verzorgen is belangrijk, maar…

Klagen dat je met angsten, onzekerheden, verslaving, chronische pijn, depressie, dat je geen nieuwe liefde kunt vinden omdat je telkens tegen dezelfde muren aanloopt of weet ik veel wat, kampt en echt géén geld hebt om daar iets aan te veranderen, daar raak ik van gefrustreerd!

Wordt het vergoed door de zorgverzekering? Niet?

Nee laat maar…..alsof dat kleine stukje vergoeding álles oplost……

Of andere onzin zoals, dat ik geld verdien aan de narigheid van een ander……dat doet de automonteur en de loodgieter ook. Niet te vergeten de farmaceutische industrie.

Ben ik nu stom?

Ach…..

Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden.

Wil je toch weten wat hypnotherapie kan betekenen?

Hoe je dingen snel, efficiënt en effectief kunt oplossen of verzachten?

Boek dan in januari een intake tegen 50% korting.

Het kost maar 35 euro….

Staat je veel beter dan de opgespoten lippen 😜

www.verandernu.nl

Amy Van Oosterhout
Amy Van Oosterhout
5. April, 2022.
Al jaren last gehad van mijn polsen en vingers en na het testen in het ziekenhuis kwam daar het tunnel syndroom na voren. Ik zou hiervoor geopereerd worden en zou dan per kant 6 weken niks kunnen. Tot ik hoorde over hypnose tegen de pijn… natuurlijk was ik zoals ieder ander persoon als eerst zou zijn een beetje sceptisch maar wat kon het kwaad ?? Ik ben bij Belinda onder hypnose gegaan en vanaf moment één kreeg een een warm en rustig gevoel ze luisterde en stelde de juiste vragen… en daar komt die na 1 hypnose behandeling bijna pijnvrij … Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen bij deze vrouw !!!
Danny Sto
Danny Sto
7. December, 2021.
Positive ervaring. Zelf ben ik zeer kritisch, nuchter en rationeel. Maar deze dame is echt goed in wat ze doet. Vertrouw, stel je open en laat je verwonderen. Sommige dingen hoef je niet te begrijpen als het maar voldoet aan je verwachtingen. In mijn geval heeft t mijn verwachtingen overtroffen. Aanrader. Punten ter verbetering: een vrij lichte omgeving ( maar wellicht is hier bewust voor gekozen) persoonlijk zou ik een dimmer op de verlichting zetten. Maar zoals ik al aan gaf….ik ben zeer kritisch en als dit het enig is….. zou ik niet weten waarom je haar niet zou bezoeken. Dankjewel voor je snelle ondersteuning. Je hebt me echt geholpen. !
Pim Bokhorst
Pim Bokhorst
14. September, 2021.
Na 36 jaar ben ik dankzij Belinda een niet roker Ik had alles al geprobeerd maar dit werkt echt! Ze is een fijne persoon , en ik voelde me erg op m’n gemak. Ben ontzettend dankbaar dat het nu wel gelukt is en zonder al te veel moeite. Van harte aanbevolen!
Marco Heerschop
Marco Heerschop
5. September, 2018.
Deze notoire roker is gestopt met roken met behulp van hypnose therapie. Belinda kan ik je echt aanraden. Super! Geen behoefte meer aan een sigaret, inmiddels al bijna 4 maanden van het roken af. Belinda weet je op de juiste manier in je onderbewuste aan te spreken. Absolute aanrader!
Sjoerd Claassen
Sjoerd Claassen
4. September, 2018.
Belinda, Heel erg bedankt voor je hulp, dat ik met jouw hulp, deze maand ben ik al 1 jaar een niet roker... ik blijf het een wonder vinden!!! Nogmaals bedankt